Vi kan kjøre applikasjonen med tillit. BrightAnalytics overvåker om alt går på skinner.

-Sam Blanckaert, sjef for økonomi og IT
"Våre tall kan konsulteres når som helst. En internettforbindelse og et passord er tilstrekkelig."
- Sam Blanckaert, sjef for økonomi og IT

Connectors in use

Modules in use

Riktig salgsbeslutning med et tastetrykk

Hvis du liker å spise en og annen sjokoladefigur ved Saint Nicholas eller påske, har du utvilsomt allerede blitt kjent med Libeert i Vest-Flandern. Denne familiebedriften fra Komen har solgt sjokoladeprodukter over hele verden i rundt 100 år. Ettersom driftsrapportering i økende grad ble en salgsutfordring, valgte Libeert BrightAnalytics.

“For omtrent to år siden kunne vi ikke ignorere det lenger: vi måtte finne en måte å håndtere den operasjonelle rapporteringen for salget vårt mer effektivt på”, starter Sam Blanckaert, finans- og IT-sjef. “Å lage sjokoladefigurer har vært vår spesialitet i 100 år. I dag markedsfører vi også nettbrett og praliner, både i Belgia og over hele verden. Imidlertid var det ofte tungvint å ta salgsbeslutninger. ERP-systemet vårt var rikt på data, men vi trengte en godt rapporteringsverktøy samt tydelig kommunikasjon om tallene.”

Trenger knapt å investere noe tid

Etter en grundig markedsundersøkelse valgte Libeert BrightAnalytics. “Mange systemer viste seg ikke å være klare til bruk, kompliserte og allikevel dyre. BrightAnalytics fortalte oss: ‘Legg til dataene, si hva du vil ha når det gjelder rapportering, så skal vi sørge for at de kjører’. De tok full ansvar for å utvikle rapportene. De hentet dataene våre fra SAP, la dem på serverne sine og brukte dem til å lage rapporter som er tilgjengelige for hele selskapet. Vi måtte investere veldig lite tid i det selv.”

Hver natt lastes dataene fra Libeert opp av BrightAnalytics. Dette gjør selskapet i stand til å overvåke salgsutviklingen på daglig basis, på kunde-, markeds- og produktnivå. Selv om dette fortsatt er en IT-transaksjon, er ikke Sam bekymret. “Vi kan perfekt følge opp at ingenting har gått galt. Det har ikke skjedd ennå, men hvis det skjedde, vet vi at vi vil bli informert umiddelbart og vi kan handle raskt. BrightAnalytics overvåker dette også, slik at vi kan kjøre applikasjonen med rolig til sinns.”

Daglig innsikt i resultatregnskap og balanse

Liberert valgte også BrightAnalytics på økonomisk nivå ikke mye senere. “Vi pleide å jobbe i Excel. I dag har vi, takket være økonomimodulen, et daglig innblikk i vår resultatregnskap og balanse. Systemet viser tallene våre på den måten som er praktisk for oss. Fordi den er grafisk sterk også, ser rapportene fine og attraktive ut. Rapportering til ledelsen har umiddelbart blitt mye enklere. Vi kan raskt identifisere svake punkter i våre ulike avdelinger og etter konsultasjon kan vi gjøre justeringer der det er nødvendig.

Ulike avdelinger, ett språk

Sam anser det som en fordel at BrightAnalytics sitt verktøy fungerer via skyen. «Tallene våre kan konsulteres når som helst. En internettforbindelse og et passord er tilstrekkelig. Vi kan også enkelt sette opp autorisasjoner, og dermed bestemme hvem som kan se hva. Økonomi og rapportering har derfor blitt et felles ansvar. Siden den gang har ikke bare ytelsen vår vært gjennomsiktig med lynets hastighet, men vi snakker alle samme språk når det kommer til tallene.

logo flower

Fordelene for BrightAnalytics i henhold til Libeert:

  • Brukervennlig én bruksklar
  • Faglige rapporter for hele bedriften
  • Innsikt i salg på kunde-, markeds- og produktnivå
  • Daglig oversikt over resultatregnskapet og balansen
  • Grafisk sterk og attraktiv

Vil du vite hva BrightAnalytics kan bety?