Det er mye rom for å tilpasse ting. Det er for meg styrken til BrightAnalytics.

-Tom Lokermans, Finansdirektør
"Grunnpakken for finansiell rapportering er svært omfattende. Vi trengte knapt å endre eller legge til noe."
- Tom Lokermans, Finansdirektør

Connectors in use

Modules in use

Innsikt i KPIer og økonomisk ytelse med én plattform

Kunnskapsselskapet Quality by Design har brukt ulike verktøy i lang tid for å overvåke driften av sine støttetjenester. Heldigvis kan de stole på at BrightAnalytics kobler all informasjon fra de forskjellige systemene på én plattform. Med noen få museklikk kartlegger de ikke bare den økonomiske situasjonen, men også de forhåndsdefinerte KPIene.

“Hvis en av kundene våre har en idé til et nytt produkt, veileder vi dem til dets effektive produksjon,” begynner Tom Lokermans, finansdirektør. «Vi integrerer kvalitetstenkning helt fra starten av produksjonsprosessen. I tillegg validerer vi verktøy og veileder kunder gjennom ISO-prosesser. Det er derfor vi har rundt 200 ansatte, hvorav 125 er i Belgia.»

Flere verktøy, én plattform

Quality by Design (QBD) investerte for en tid tilbake i verktøy for å objektivere og overvåke driften av ulike avdelinger. «Vi har for eksempel et verktøy for HR som gir innsikt i for eksempel vår rekrutteringsprosess. Men det er også et system for salgsavdelingen og selvfølgelig er det også finansiell rapportering. Vi trodde det ville være effektivt å kombinere alt dette på én plattform, og dermed forenkle rapporteringen og gjøre den mer oversiktlig.»

Selskapet begynte derfor å lete etter et godt rapporteringsverktøy. «Men det skulle ikke koste oss en formue, og vi ønsket ikke konstante videreutviklingskostnader. Vi eksperimenterte med en rekke pakker, men uten stor suksess, fortsetter Tom.

QBD kom til BrightAnalytics etter råd fra skatteekspertene deres. «Og der fant vi det vi lette etter. Vi kan nå utføre all vår rapportering med samme plattform. Vi har en rask og nøyaktig oversikt over vår økonomiske situasjon og en rekke KPIer innenfor ulike avdelinger. BrightAnalytics kobler de forskjellige verktøyene til hverandre. Tiden for å tegne mange forskjellige rapporter er forbi.»

Enkel tilpasning

QBD bruker BrightAnalytics sin grunnpakke for finansiell rapportering, som ifølge Tom allerede er svært omfattende. «Du kan gjøre mye med det. Etter en nattlig oppdatering av tallene gir systemet oss en oversikt over de økonomiske resultatene til våre datterselskaper neste morgen. Vi kan eventuelt konsolidere dem eller se dem separat, angi perioder og så videre. Og alt det på en enkel måte. Så vi har knapt lagt til eller modifisert noe for denne delen.»

Rapporteringen om KPIene til ulike avdelinger krevde mer tilpasning. “Heldigvis var det veldig enkelt. Det er et brukervennlig system, og det er mye rom for å tilpasse ting. Det er for meg styrken til BrightAnalytics. En ekstra fordel er at ikke bare vi, men også avdelingene selv kan få tilgang til systemet. Vi lager enkelt roller og bestemmer hvem som har tilgang til hva. Veldig praktisk!”

logo flower

Fordelene med BrightAnalytics i henhold til Quality by Design:

  • Omfattende og sterk grunnpakke for finansiell rapportering
  • Brukervennlig plattform
  • Mye rom for tilpasning
  • Evne til å koordinere hvem som får tilgang til hva

Lurer du på hva BrightAnalytics kan gjøre for deg?