Takket være BrightAnalytics har vi helikopterutsikt over hele selskapet.

-Davy Derammelaere, Adm. Dir.
"Selv om vi fortsatt er i en oppdagelsesfase, vet vi allerede at det var mer enn verdt investeringen."
- Davy Derammelaere, Adm. Dir.

Connectors in use

Modules in use

Helikoptervisning på operasjonell funksjon

Overvåke ytelsen til dine egne ansatte, for å foreta justeringer der det er nødvendig: det er avgjørende for Tecjobz HR Group . Spesielt nå som den vestflamske rekrutteringsspesialisten drømmer om ambisiøs vekst. For å opprettholde oversikten valgte virksomhetsledere Liselotte Degezelle og Davy Derammelaere BrightAnalytics. I tillegg til operasjonell rapportering tar de i dag også sine første steg mot å ta i bruk verktøyet for finansiell rapportering.

“For tiden er vi 12, snart er det 14, og vi ønsker å vokse enda mer”, starter manager Davy entusiastisk. Sammen med sin livspartner Liselotte grunnla han i 2018 Tecjobz HR Group, som spesialiserer seg på rekruttering av tekniske og logistikkprofiler. Under navnet Lagom Engineering rekrutterer de også kandidater til ingeniør- og lederstillinger. “Vi skiller oss fra andre rekrutteringsfirmaer ved vår spesialisering, men også ved å velge ett sentralt sted vi betjener våre kunder fra. Fra og med her har vi store planer om å vokse videre.”

Brukervennlig og visuelt sterk

Sammen med ambisjonen om vekst og den ekspanderende organisasjonen kom behovet for et verktøy for å overvåke alle forretningsprosesser, og opprettholde kontroll over helheten. “Vi ønsker å ha et helikoptersyn over driften av hele selskapet vårt. Vi kan ikke gjøre det uten et profesjonelt verktøy,” sier Davy. Det er viktigere enn noen gang å kunne reagere raskt som gründer. Grunnlaget for beslutninger dannes av tall og en korrekt analyse. Å måle er å vite. Så steget til BrightAnalytics ble raskt tatt.

Kort tid etter implementeringen av BrightAnalytics har Tecjobz HR Group allerede implementert driftsrapporteringen fullt ut. «Takket være koblingen til deres ERP-pakke gir verktøyet oss muligheten til å overvåke ytelsen til våre interne ansatte på en svært hyggelig, brukervennlig og visuelt sterk måte, slik at vi kan justere etter behov. Sammen med våre ansatte går vi i en veldig åpen dialog om rapportering , forklarer Liselotte. I tillegg gir driftsrapporteringen oss et bilde av hvilke kunder som vokser, hvilke bremser, … og vi kan dermed følge med på vår kommersielle virksomhet. utvikling.”

Sett enkelt opp økonomiske analyser selv

Tecjobz HR Group har nylig begynt å bruke BrightAnalytics også for sin økonomiske rapportering, men selskapet er fortsatt i en overgangsfase hva det angår, ifølge lederne. “Vi pleide å jobbe med et annet verktøy,” sier Davy. «Det eneste vi kunne se i det var tallene. Dessuten var systemet svært tungvint. Derfor gikk vi også over til BrightAnalytics for finansiell rapportering. Og igjen, på grunn av styrken til dette verktøyet: dets visuelle kraft, det faktum at vi kan finne ting raskt, kan sette opp våre egne analyser, kan sette opp parametere selv, osv. Alt dette på en veldig enkel måte.» Liselotte slutter seg til ham: «Vi er dessuten ikke avhengig av en regnskapsfører for å vite hvor vi står. Selv om vi fortsatt er i en oppdagelsesfase, vet vi allerede at pakken var vel verdt investeringen. Dette verktøyet er så mye mer dynamisk enn vår forrige løsning og kan gjøre så mye mer.”

Til slutt nevner Davy og Liselotte også tjenesten til BrightAnalytics. “Fordi vi er veldig forpliktet til å betjene våre kunder og kandidater, er vi veldig følsomme for dette. Selvfølgelig kan ethvert IT-system ha et teknisk problem fra tid til annen. Dette skjer sjelden hos BrightAnalytics, men når det gjør det, kommuniserer de veldig raskt, slik at vi vet at de er klar over problemet og jobber med en løsning. En knapp halvtime senere får vi en ny melding om at problemet er løst. Vi trenger ikke gå etter det selv.” , legger Liselotte til.

logo flower

Fordelene for BrightAnalytics ifølge Tecjobz:

  • Dynamisk, brukervennlig løsning
  • Visuelt sterk
  • Rask kommunikasjon, god service
  • Enkel selv i å sette

Vil du vite hva BrightAnalytics kan bety?