Alltid alle figurene for hånden, på en ryddig måte.

- Philippe Van den Bossche, direktør CFO Services
"Vi er forretningspartnere. Med BrightAnalytics hjelper vi kundene våre til å gjøre det bedre."
- Philippe Van den Bossche, direktør CFO Services

Modules in use

Fremtidens regnskapsfører

Det som er bra, blir fulgt. Revisjons- og regnskapsbyrået VGD kom først over BrightAnalytics da det var på utkikk etter en løsning for å gjøre ledelsesrapportering enklere og mer tilgjengelig. Etter bare de første månedene var merverdien til BrightAnalytics så betydelig at VGD har besluttet å introdusere pakken til sine kunder.

I en ikke så fjern fortid kombinerte VGD Excel-ark og komponenter fra regnskapspakken for å informere egen ledelse om selskapets resultater. “Men det manuelle arbeidet er en enorm sløsing med tid og øker risikoen for feil. Med BrightAnalytics har vi alle tallene for hånden. På en ryddig måte. Ledelsesrapportene er på én side. Og hvis vi har spørsmål, kan vi zoome enkelt inn på de underliggende tallene. Ned til minste detalj,” sier VGD CFO Marc Christiaens. Samtidig sikrer BrightAnalytics-plattformen enkel kreditthåndtering og effektiv intern kommunikasjon.

Forretningspartnere

Dessuten er VGD mer enn en bruker av BrightAnalytics. Det er en partner. De tilbyr også systemet til sine kunder. Og det er ingen tilfeldighet. “Vi har som mål å være fremtidens regnskapsfører. Intelligent teknologi som BrightAnalytics spiller en vesentlig rolle i dette. Digitalisering og automatisering av regnskapsprosesser skaper mer tid til analyser. Og det resulterer i bedre innsikt i næringspolitikk og bedre beslutninger. Også for våre kunder”, sier Philippe Van den Bossche, direktør for den nye CFO Services-avdelingen. “Vi er mer enn regnskapsførere som behandler tall. Vi er forretningspartnere: vi veileder våre kunder til å gjøre det bedre.”

Leder innen teknologi

Som et regnskaps- og revisjonsselskap med fokus på familiebedrifter, profilerer VGD seg som en forløper innen finansielle tjenester knyttet til IT-muligheter. Sammen med ToCo har de allerede lansert en nettbasert kundeportal. Hastigheten, påliteligheten og brukervennligheten til BrightAnalytics passer perfekt. «Merverdien som BrightAnalytics gir oss kan også generere enorme fordeler for kundene våre.

Med verktøyet trenger du ikke en økonomisk utdannelse for å forstå tall. Analysen gjøres automatisk. Som spesialister lar det oss følge opp og aktivt rådgi våre kunder enda mer og bedre. Slik gir vi bedriftsledere en bedre forståelse av virksomheten deres. Også de som i dag stoler på magefølelsen», sa Marc Christiaens.

logo flower

Fordelene med BrightAnalytics ifølge VGD:

  • Hastigheten, påliteligheten og brukervennligheten
  • Tidssparende
  • Zoom inn til minste detalj
  • Mer tid til analyser

Lurer du på hva BrightAnalytics kan bety for deg?