Fishbowl logo
Let’s get you up and running with data from Fishbowl

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

Fishbowl

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles til Quickbooks så vel som med Fishbowl og sentraliserer alle data i én enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse tallene i det uendelige for å få sanntidsinnsikt i økonomien og forretningsresultatene til organisasjonen din.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Fishbowl til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter, og lager et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Plug & play-aspektet til BrightAnalytics-plattformen lar deg også enkelt lage disse rapportene og dashboardene selv, uten innblanding fra spesialister eller konsulenter. Å gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashboards, brukertilganger osv. kan enkelt håndteres av deg selv.

I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Fishbowl

Fishbowl er en programvare som fokuserer på å administrere produksjon og lager for Quickbooks, Xero og mer… Dens funksjonalitet inkluderer, men er ikke begrenset til, lagerstyring, arbeids- og jobbsporing, og ordreadministrasjon, og .

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Og fordi verktøyet kobles direkte til vår regnskapspakke via en automatisk synkronisering, vet vi at tallene alltid er nøyaktige.»
– Ralph Van Tongelen, økonomisjef
November Five-logo