IFS-logo
Let’s get you up and running with data from IFS

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP

IFS

Om IFS

IFS er et svensk multinasjonalt selskap som utvikler og leverer ERP, EAM og ESM til ulike virksomheter. IFS leverer først og fremst løsninger for selskaper som er involvert i produksjon og distribusjon av varer, bygging og vedlikehold av eiendeler og styring av serviceorienterte aktiviteter.

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics sentraliserer både økonomiske og operasjonelle data i ett enkelt verktøy, og transformerer disse dataene til klare og kraftige dashboards.

Vår ledelsesrapporteringsplattform genererer automatisk interaktive rapporter, grafer og målkort som gir umiddelbar innsikt i organisasjonens ytelse.

BrightAnalytics gir en 360° oversikt over hele organisasjonen , ettersom både økonomiske og operasjonelle KPIer kan nås når som helst og når som helst.

Oppdag rapporteringsmuligheter i BrightAnalytics:

Og mange flere!

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo