iptor logo
Let’s get you up and running with data from Iptor

Moduler

  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP

Iptor

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i organisasjonens økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Iptor og ethvert regnskaps-, ERP- eller CRM-system til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter, og skaper et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Dette gir deg en fullstendig 360° oversikt over organisasjonens ytelse, både økonomiske og operasjonelle KPIer kan nås når som helst og hvor som helst.

I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Iptor

Iptor er spesialisert på distribusjonsselskaper og tilbyr en skybasert ERP-programvare. Programvaren lar deg forbedre kostnader og investeringsstrukturer og gir et enkelt oppsett av skreddersydd arbeidsflyt i henhold til salgsprosessen din.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen