Wolters Kluwer-logo
Let’s get you up and running with data from Kluwer Adsolut

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

Kluwer Adsolut

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Kluwer Adsolut og 120 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Kluwer Adsolut transformeres til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. Alle dine økonomiske og operasjonelle rapporter er umiddelbart tilgjengelige i BrightAnalytics:

Og mye mer!

Om Kluwer Adsolut og Wolters Kluwer

Kluwer Adsolut tilbyr løsninger for både regnskapsførere og gründere. Med deres programvare er du rustet til å jobbe mer effektivt med kundene dine.

  • Med Kluwer Adsolut er regnskapsprosessen helt digital.
  • Fiscal Dossier lar deg avslutte regnskapsåret effektivt.
  • Den digitale kundeportalen reduserer avstanden mellom regnskapsfører og kunde.

Wolters Kluwer software and consultancy er en leverandør av profesjonell informasjon, programvareløsninger og tjenester for ulike disipliner som leger, sykepleiere, regnskapsførere, advokater og industri innen områdene skatt og regnskap, finans, revisjon, risiko, compliance og regulering.

BrightAnalytics kobles til ulike applikasjoner av Wolters Kluwer:

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Digitalisering og automatisering av regnskapsprosesser med BrightAnalytics skaper mer tid til analyser.»
– Philippe Van den Bossche, Direktør CFO Services
VGD-logo