Wolters Kluwer DLex
Let’s get you up and running with data from Kluwer DLex

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

Kluwer DLex

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles feilfritt sammen med Kluwer DLex og 120 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Kluwer DLex helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle dine økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Kluwer DLex og Wolters Kluwer

Kluwer DLex er en kraftig administrasjonsprogramvare for jurister. Denne kraftige og høyytende kontoradministrasjonsprogramvaren kan tilpasses for store og mellomstore advokatfirmaer.

Wolters Kluwer software and consultancy er en leverandør av profesjonell informasjon, programvareløsninger og tjenester for ulike disipliner som leger, sykepleiere, regnskapsførere, advokater og industri innen områdene skatt og regnskap, finans, revisjon, risiko, compliance og regulering. BrightAnalytics kobles til en rekke pakker fra Wolters Kluwer:

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!