KPD-logo
Let’s get you up and running with data from KPD

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • ERP

KPD

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles feilfritt med KPD og 120 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene uendelig for å komme frem til den mest verdifulle innsikten.

Dataene fra KPD omdannes til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnaytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

I følge Dries Devroe, finansdirektør i Verhelst-gruppen:
«Takket være BrightAnalytics’ rapportering kan vi bedre overvåke ytelsen til byggeplassene våre, fange opp tilleggsarbeid og viderefakturere det.»

Om KPD

KPD utvikler produkter spesifikt for bygg- og anleggsbransjen, og tilbyr muligheten til å styre alle faser av byggeprosjektet, fra logistikkledelse og ekspedisjon til HR-aktiviteter. I tillegg sørger konsulenter for at programvareløsningene er fullt tilpasset den daglige driften i selskapet.

VerhelstGroup testimonial BrightAnalytics
Vi kan ikke legge igjen et problem på en byggeplass. Et selskap som vårt må være på ballen. Takket være BrightAnalytics kan vi.
– Dries Devroe, Finansdirektør
Les mer…
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!