Microsoft Dynamics NAV
Let’s get you up and running with data from Microsoft Dynamics Navision

Moduler

  • Kontantrapportering
  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP
  • Økonomisystem

Microsoft Dynamics Navision

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i økonomien og forretningsytelsen til organisasjonen din.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Microsoft Dynamics Navision til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter, og lager et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Plug & play-aspektet til BrightAnalytics-plattformen lar deg også enkelt lage disse rapportene og dashboardene selv, uten innblanding fra spesialister eller konsulenter. Å gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashboards, brukertilganger osv. kan enkelt håndteres av deg selv.

I BrightAnalytics er alle økonomiske, operasjonelle og kontantrapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Microsoft Dynamics Navision og Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics NAV (nå Dynamics 365 Business Central) er en Enterprise Resource Planning-applikasjon som hjelper med økonomi, produksjon, Customer Relationship Management, forsyningskjeder, analyser og e-handel for små og mellomstore bedrifter og lokale datterselskaper av store internasjonale konsern.

BrightAnalytics kobler til alle typer applikasjoner, både nye og eldre pakker, enten det er en regnskaps-, ERP- eller CRM-programvare. BrightAnalytics kobler til Microsoft Dynamics NAV 2012, 2015 og 2017 også.

Microsoft Dynamics er en produktlinje med flere modulære og bruksklare applikasjoner som kombinerer CRM- og ERP-data med forretningslogikk og prosesser. For å få en fullstendig helikopteroversikt over organisasjonen din, kobler BrightAnalytics sammen med en rekke andre pakker, inkludert de ulike Microsoft Dynamics-pakkene.

Belgian Pork Gro
Folkene i BrightAnalytics tar alltid opp spørsmålene våre med en gang. Vi får svar samme dag, og ofte også en løsning.
– Joeri Vandewaetere, Kontrollør
Les mer…
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!