Upsales CRM-logo
Let’s get you up and running with data from Upsales CRM

Moduler

  • Driftsrapportering

Kategori

  • CRM

Upsales CRM

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Upsales CRM og skaper et visuelt skall over både økonomiske og operasjonelle data.

De kraftige og oversiktlige dashbordene gir umiddelbar innsikt i virksomhetens tilstand og setter driftsdataene dine i sammenheng . Sammenlign ytelser, bygg så mange topp 10-er du vil, se risikoer og forutse trender i tide. BrightAnalytics’ kraftige visualiseringer lar deg ta effektive, velbegrunnede strategiske beslutninger.

I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Upsales CRM

Upsales CRM er en programvare utviklet for å betjene byråer ved å tilby omfattende løsninger for sosial markedsføring, budsjettering og forslag, samtaleadministrasjon…

BrightAnalytics kobler til Upsales CRM og sentraliserer alle dine økonomiske og operasjonelle data. De intuitive og visuelt kraftige dashbordene gir umiddelbar innsikt i virksomhetens tilstand og automatiserer ledelsesrapporteringen. Du får en 360° oversikt over hele organisasjonen, slik at du alltid kan holde fingeren på pulsen og ta raske og velbegrunnede strategiske beslutninger.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo