Våre kunder

Plattformen vår vokser med de siste teknologiske utviklingene og de endrede behovene til kundene våre.

Les historiene til kundene våre.

Ruth Bossuyt_SKINN BRANDING AGENCY_testimonial BrightAnalytics
Jeg er ikke en som liker å bruke åtte timer hver måned på det samme, bare for å ende opp med en variasjon av forrige måneds resultat.
– Ruth Bossuyt, Administrerende Direktør
Les mer…

Synergie Belgium

Interim Office Synergie er i full flyt. Men for å holde veksten håndterbar, må forretningsprosessene være enklere og mer effektive.
Les mer…

Isocab Construct

«Vi kaster ikke bort tid på å samle inn tall, men kan komme i gang med en gang. Det er til syvende og sist det aksjonærene er interessert i.»
Les mer…

BM Engineering

Du føler at dette selskapet legger vekt på kundetilfredshet. Fra demoen om kontrakten og importen av dataene til å svare på spørsmålene våre, sier Jan Leye, administrerende direktør og grunnlegger av BM Engineering.
Les mer…

BAVET

For Gent-baserte Bavet er himmelen grensen når det kommer til vekst. Men på en kontrollert måte, vær så snill.
Les mer…

Van der Erve NV

Med starten av koronapandemien i mars 2020 begynte en periode med usikkerhet for Van der Erve Europe. På tide med et verktøy som kan lage en kontantstrømprognose!
Les mer…

contimac

«Når bokføringen din er utført på en profesjonell, effektiv, konsistent og adekvat måte på daglig basis, blir det veldig beleilig å følge utviklingen nøye.»
Les mer…

Sportoase

Siden Sportoase har brukt BrightAnalytics for sin økonomiske rapportering, har de bare økt i tid og effektivitet. I dag har styret og operativ ledelse et grep om tallene.
Les mer…

Linum Group

Spor og konsolider enkelt transaksjoner mellom selskaper: det er et must for Linum Group, og det er grunnen til at de valgte BrightAnalytics.
Les mer…

Alides

Rapportering på årsbasis tilfredsstiller ikke lenger Alides. Med rundt 25 aktive selskaper, to vidt forskjellige regnskapspakker og en håndfull Excel-ark ble dette en utfordring. BrightAnalytics tilbyr dem en rapport per prosjekt og per bygning for å følge opp resultatene.
Les mer…

Vincent Logistics

Rapporteringen vår skal være lik det vi hadde gjort i Excel til da, men enklere, raskere og feilfri.
Les mer…

Belgian Pork Group

Belgian Pork Group fant i BrightAnalytics den ideelle plattformen for en mer effektiv tilnærming til deres operasjonelle rapportering.
Les mer…

Dixon & Company

Dixon & Company vokste og trengte profesjonalisering, så de valgte BrightAnalytics-rapporteringsplattformen.
Les mer…

HYE – H2O group

13 datterselskaper, 3 forretningslinjer: det er H2O Group. Tallene til alle datterselskapene administreres i ulike regnskapspakker, men for rapporteringen er det kun ett verktøy: BrightAnalytics.
Les mer…

Euroglass

Før hadde vi en enkelt statisk side i Excel som vi ikke kunne manipulere. Nå for tiden på vårt månedlige møte kan vi alle analysere tallene i detalj. Fantastisk!
Les mer…

Verhelst Group

Bedrifter i byggebransjen trenger ofte prosjektrapportering i tillegg til finansiell rapportering for å kunne følge nøye med på byggeplasser. Så er ledende totalpartner for byggeprosjekter Verhelst Group. De valgte BrightAnalytics.
Les mer…

La oss få dataene dine til å snakke!

Be om en demo i dag. Ingen forpliktelser.