Greyt og BrightAnalytics: Støtte gründere i Nederland

Styrking av entreprenørielle Nederland

8. oktober 2021, Belgia, Roeselare

Hvem er Greyt?

Greyt styrker gründere i Nederland med de beste finansdirektørene og kontrollørene, slik at alle små og store selskap kan vokse med suksess. “Vi utfyller dette på en måte som passer best for organisasjonens utfordring, deltid, heltid, interim eller på prosjektbasis.” forklarer Martijn Wassink, administrerende direktør og grunnlegger av Greyt. “Greyt gir tilgang til økonomi som passer for en rekke organisasjoner, likt og rimelig.”

Partnerskapet som en del av løsningen

Partnerskapet med BrightAnalytics passer perfekt med målsetningen til Greyt og tilbyr en unik merverdi der finansdirektører kan levere ultimate løsninger i henhold til behovene til oppskalere og SMB-entreprenører.

“Sammen tilbyr vi bedrifter innsikt i deres (finans)data og tilpasser prosesser med deres strategiske mål.” forklarer Martijn.

Sammen hjelper vi bedrifter å vokse

Hos BrightAnalytics er vår oppgave å hjelpe økonomisjefer, økonomisjefer og finanskontrollører med å ta de riktige beslutningene basert på nøyaktig innsikt . Takket være vår intuitive, pålitelige og raske rapporteringsplattform hjelper vi finansdirektører gjennom de digitale prosessene og gir tilpasset rapportering. Dette gjør at de kan overvåke all økonomisk og operasjonell ytelse nøye og vokse på en kontrollert måte.

Om Greyt

Greyt styrker ledergruppene med de beste finansdirektørene og kontrollørene som har over 15 års erfaring fra ulike oppskalere og multinasjonale selskaper. Vi gjør dette på deltid, interim, heltid eller på prosjektbasis; basert på virksomhetens behov. Dette gjør løsningen hensiktsmessig og rimelig. Vår tilnærming: å være med på lang sikt. Slik gir vi enhver organisasjon tilgang til den beste opplevelsen.

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics, en skybasert rapporteringsplattform, automatiserer komplekse rapporteringsprosesser angående finansielle, operasjonelle og kontante data. Dette gir finansdirektører innsikt i selskapets bedriftsresultater og lar dem fokusere på å tolke dataene i stedet for å samle dem. BrightAnalytics bringer både økonomiske beregninger og strategiske KPIer raskt, enkelt og transparent til alle interessenter i et selskap.

Bli medlem av vårt voksende partnernettverk?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er et dynamisk og voksende teknologiselskap. Målet vårt er å hjelpe organisasjoner med å effektivisere ledelsesrapporteringsprosessene sine. Hold deg oppdatert på et forretningsmiljø i endring, og oppnå rask og bærekraftig vekst!

  • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

    BrightAnalytics focuses on the financial profiles in the organisation who are involved in reporting. Our focus is on the CEOs and CFOs within the organization.

  • Hva er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.