Baan logo
Let’s get you up and running with data from Baan

Moduler

 • Økonomisk rapportering
 • Kontantrapportering

Integration Type

 • On-Premise

Baan

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform, og lar fagfolk uendelig kombinere disse tallene for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Baan-programvaren og transformerer disse dataene til klare og interaktive dashboards, grafer og målkort . Alle dine finansrapporter er umiddelbart tilgjengelige og gir umiddelbar innsikt i bedriftens ytelse:

Og mye mer!

Om Baan

Baan-programvaren ble opprinnelig utviklet på slutten av 1970-tallet og ble senere kjøpt opp av Infor. Programvaren tilbyr løsninger for både økonomi og ERP. Baan-programvaren lar bedrifter administrere sine økonomiske prosesser samtidig som den tilbyr logistikkintegrasjoner. I tillegg integrerer Baan ulike forretningsprosesser inkludert produksjon, CRM, regnskap og HR.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen
 • Hva er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en ung og ambisiøs oppskalering. Vårt mål er å hjelpe så mange bedrifter som mulig å få fart i virksomheten takket være klar innsikt i bedriftsresultatene. For å gjøre dette automatiserer vi de komplekse rapporteringsprosessene for dine økonomiske, operative og kontant-tall. Slik vet du alltid hva status er og kan vokse raskere, men på en kontrollert måte.

 • Er BrightAnalytics en løsning for komplekse virksomheter?

  BrightAnalytics er en løsning for enhver virksomhet: både kompleks eller ikke. Løsningen vokser med selskapet. BrightAnalytics er også perfekt for selskaper med mye kompleksitet, for eksempel flere selskaper, ulike valutaer, konsolidering, osv.

 • Hva er økonomisk rapportering?

  Økonomiske rapporter gir innsikt i selskapets tilstand. I dette tilfellet den økonomiske statusen for å være presis.