Aldringsmodulen

Visualiser de åpne saldoene med 1 klikk.

Agings dashboard klanten leveranciers en aging vervaldag balansen BrightAnalytics

Med denne modulen kan du enkelt dele gjeldende forfallssaldo med interne interessenter, og gi hver representant en daglig oversikt over de ubetalte fakturaene i hans eller hennes kundeportefølje.

Denne aldringsmodulen kan også brukes til kundeoppfølging og oppfølginger kan legges direkte inn i systemet. Dersom betalingsbetingelsen er i ferd med å utløpe, kan brukeren varsles ved hjelp av en melding for å iverksette tiltak om nødvendig.

BrightAnalytics-plattformen sørger for at aldring (kunder – leverandører) og kontantposisjon automatisk hentes fra regnskapet. Dette sparer deg for tid og ressurser til å fokusere på det som virkelig betyr noe!

“Da koronakrisen brøt ut, mottok vi signaler fra både kunder og leverandører som gjorde at vi innså at det begynte å bli avgjørende å følge kontantstrømmen vår nøye.”
– Bart Van den Broeck, Finansdirektør
Van der Erve-logo

Oppdag vår kontantmodul?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en ung og ambisiøs oppskalering. Vårt mål er å hjelpe så mange bedrifter som mulig å få fart i virksomheten takket være klar innsikt i bedriftsresultatene. For å gjøre dette automatiserer vi de komplekse rapporteringsprosessene for dine økonomiske, operative og kontant-tall. Slik vet du alltid hva status er og kan vokse raskere, men på en kontrollert måte.

  • Hva er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.

  • Hva tilbyr BrightAnalytics når det gjelder kontantrapportering?

    The cash module in BrightAnalytics consists of the agings (customers-suppliers) and the cash forecast. Optionally, this can be included in the platform. The richer we make the data source, the more trends you can predict in the context of cash.