Velkommen.
Vi er BrightAnalytics.

Møt gjengen bak BrightAnalytics. Alle med en lidenskap for analyse og teknologi, og et hjerte for kundene våre, slik at vi kan hjelpe deg med å nå ambisjonene dine.

Møt BrightAnalytics

Vårt Bright-team består av eksperter innen rapportering, forretningsanalyse og IT-utvikling. Alle med stort fokus på kundeservice og lidenskap for analyse og teknologi, sånn at vi kan realisere ønskene til kundene våre til de mest brukervennlige rapportene.

Møt gründerne

 • olivier

  Olivier Seynhaeve

  Olivier startet som Senior Analyst – Developer hos Accent. Der ble han IT-sjef. Etter å ha fått erfaring som programvaredirektør i QISSme, grunnla han BrightAnalytics sammen med Lode og Merijn. Olivier lærer opp og coacher også unge talenter til å bli programvareutviklere som medgründer av BrightStaffing, en skybasert programvare for belgiske bemanningsbyråer.

 • merijn

  Merijn Demuynck

  Merijn startet sin karriere hos Accent Jobs som programvareutvikler og ble etter hvert prosjektleder. Senere, som programvaredirektør i QISSme, lærte han opp mange utviklere.

  Det gjør han fortsatt, for som medgründer av BrightAnalytics, coacher Merijn også vår flotte gjeng med programvareutviklere.

 • lode

  Lode Bogaert

  Lode jobbet i 9 år som forretningsanalytiker og finanssjef i Accent Jobs og deretter i House of HR før han startet BrightAnalytics veksthistorie.

  Som medgründer utdanner han våre forretningsanalytikere til å bli ledende i bransjen.

Vårt styre er styrket av

 • jurgen

  Jürgen Ingels

  Jürgen Ingels er en gründer og venturekapitalist. Et stort gjennombrudd for ham var med Clear2Pay, et banebrytende selskap innen FinTech. I dag er Jürgen managing partner i Smartfin. Med fondet deres investerer de i lovende europeiske teknologiselskaper.

  I tillegg sitter han i styret i en rekke anerkjente selskaper innen ulike sektorer.

 • roel

  Roel Caers

  Roel Caers er administrerende direktør i Guardsquare. Roel fører tilsyn med den daglige driften av Guardsquare. Han sørger for at selskapets organisasjon, ressurser og mål er i tråd med selskapets langsiktige strategiske mål. Roel har over 20 års erfaring i IT-sektoren, hvorav han har tilbrakt 10 i ulike lederstillinger.

 • thomas

  Thomas Depuydt

  Før han begynte i SmartFin, jobbet Thomas som porteføljeforvalter for iMinds (nå en del av imec), hvor han administrerte en portefølje på over 100 selskaper og støttet dem i deres innsamlings- og vekststrategier. Tidligere har Thomas jobbet med ledelsesrådgivning i Accenture, og nylig i Bain & Company som en del av deres private equity-praksis, hvor han ga råd til investeringsfond og selskaper i strategiske og driftsrelaterte spørsmål.

Vi vokser sammen med våre Bright-partnere
 • BOFIDI-logo
 • KBC bedriftsbank-partnerskap med BrightAnalytics
 • Partena Professional_logo - En BrightAnalytics-partner
 • planacy logo horizontal
 • VanRoey.be_logo
 • VGD_B&W - en BrightAnalytics-partner
 • Hva er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er den mest intuitive, pålitelige og raske ledelsesrapporteringsplattformen som dekker alle behov for ledelsesrapportering og konsolidering.

 • Hvordan fungerer BrightAnalytics?
  1. Connect: BrightAnalytics connects with accounting, ERP and CRM systems, and centralizes all data in the BrightAnalytics platform.
  2. Report: The standard templates in BrightAnalytics are immediately ready for use, but can be fully tailored to suit one’s needs.
  3. Analyze: The management reports and dashboards offer a wealth of information and immediately provide clear insight into the figures of the entire organization.
  4. Engage: The clear reports contribute to a better streamlined business strategy and execution, and ensure transparency within the company.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en ung og ambisiøs oppskalering. Vårt mål er å hjelpe så mange bedrifter som mulig å få fart i virksomheten takket være klar innsikt i bedriftsresultatene. For å gjøre dette automatiserer vi de komplekse rapporteringsprosessene for dine økonomiske, operative og kontant-tall. Slik vet du alltid hva status er og kan vokse raskere, men på en kontrollert måte.

 • Er BrightAnalytics en løsning for komplekse virksomheter?

  BrightAnalytics er en løsning for enhver virksomhet: både kompleks eller ikke. Løsningen vokser med selskapet. BrightAnalytics er også perfekt for selskaper med mye kompleksitet, for eksempel flere selskaper, ulike valutaer, konsolidering, osv.