Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden eies av BrightAnalytics BV.

Kontakt og registrert kontor:
Bruggesteenweg 311A / 2.2, 8830 Hooglede

På telefon: +32(0)51 80 03 70
E-post: hello@brightanalytics.eu

Bedriftsnummer: BE-0555.899.773

Ved å gå inn på og bruke nettstedet godtar du uttrykkelig følgende vilkår og betingelser.

Immaterielle rettigheter

Innholdet på denne siden, inkludert merker, logoer, tegninger, data, produkt- eller firmanavn, tekster, bilder etc. er beskyttet av intellektuelle rettigheter og tilhører B-Bright eller berettigede tredjeparter.

Ansvarsbegrensning

Informasjonen på nettsiden er av generell karakter. Informasjonen er ikke tilpasset personlige eller spesifikke forhold, og kan derfor ikke anses som personlig, faglig eller juridisk rådgivning til brukeren.

BrightAnalytics gjør en stor innsats for å sikre at informasjonen som gjøres tilgjengelig er fullstendig, korrekt, nøyaktig og oppdatert. Til tross for denne innsatsen kan det forekomme unøyaktigheter i informasjonen som er tilgjengelig. Skulle informasjonen som gis inneholder feil eller dersom spesifikk informasjon på eller gjennom nettstedet ikke er tilgjengelig, vil BrightAnalytics gjøre sitt ytterste for å rette opp denne situasjonen så snart som mulig.

BrightAnalytics kan ikke holdes ansvarlig for noen direkte eller indirekte skade som følge av bruken av informasjonen på dette nettstedet.

Hvis du finner noen unøyaktigheter i informasjonen som gis via nettstedet, kan du kontakte nettstedadministratoren.

Innholdet på nettstedet (inkludert lenker) kan til enhver tid tilpasses, endres eller kompletteres uten varsel eller varsel. B-Bright gir ingen garantier for at nettstedet fungerer som det skal og kan ikke holdes ansvarlig på noen måte for dårlig funksjon eller midlertidig (u)tilgjengelighet av nettstedet eller for noen form for skade, direkte eller indirekte, som kan oppstå ved tilgang til eller bruk av nettstedet.

BrightAnalytics kan ikke i noe tilfelle holdes ansvarlig overfor noen direkte eller indirekte, spesiell eller annen måte for skade forårsaket av bruken av denne siden eller en annen, spesielt som følge av lenker eller hyperkoblinger, inkludert, uten begrensning, alle tap, arbeidsavbrudd , skade på programmer eller andre data på datasystemet, på utstyr, programvare eller annet av brukeren.

Nettstedet kan inneholde hyperlenker til nettsider eller sider fra tredjeparter, eller referere til dem indirekte. Plassering av lenker til disse nettstedene eller sidene innebærer på ingen måte noen implisitt godkjenning av innholdet.

BrightAnalytics erklærer uttrykkelig at de ikke har kontroll over innholdet eller andre egenskaper på disse nettsidene og kan ikke under noen omstendigheter holdes ansvarlig for deres innhold eller egenskaper eller for noen annen form for skade som følge av bruken av dem.

Gjeldende lov og kompetente domstoler.

Dette nettstedet er underlagt belgisk lov. I tilfelle en tvist er kun domstolene i distriktet RPR Kortrijk kompetente.

Personvernerklæring

BrightAnalytics legger stor vekt på personvernet ditt. Selv om det meste av informasjonen på denne siden er tilgjengelig uten behov for å oppgi personlig informasjon, er det mulig at brukeren kan bli bedt om personlig informasjon. Denne informasjonen vil kun bli brukt i forbindelse med vår kundebehandling. Brukeren kan, gratis og på forespørsel, alltid motsette seg bruk av hans data til direkte markedsføring. For dette formål vil han henvende seg til BrightAnalytics BV, Bruggesteenweg 311A /2.2, 8830 Hooglede eller via hello@brightanalytics.eu. Dine personopplysninger vil aldri bli gitt videre til tredjeparter (hvis dette er tilfelle, vennligst oppgi til hvem).

I henhold til loven av 08/12/1992 om behandling av personopplysninger har brukeren en juridisk rett til å innse og eventuelt rette sine personopplysninger. Med forbehold om bevis på identitet (kopi av identitetskort), kan du få en skriftlig, datert og signert forespørsel til BrightAnalytics BV, Bruggesteenweg 311A /2.2, 8830 Hooglede eller via hello@brightanalytics.eu, gratis, for en skriftlig kommunikasjon av dine personlige data. Ved behov kan du også be om å få rettet opplysningene som er uriktige, ufullstendige eller irrelevante.

BrightAnalytics kan samle inn anonym eller aggregert informasjon av ikke-personlig karakter, for eksempel nettlesertype eller IP-adresse, operativsystemet du bruker eller domenenavnet til nettstedet du kom til nettstedet vårt fra eller som du forlater det via. Dette gjør at vi kontinuerlig kan optimalisere nettsiden vår for brukere.

Bruken av informasjonskapsler.

Under et besøk på nettstedet kan informasjonskapsler plasseres på datamaskinens harddisk med det eneste formål å bedre tilpasse nettstedet til behovene til tilbakevendende besøkende. Disse minifilene eller informasjonskapslene brukes ikke til å spore surfevanene til den besøkende på andre nettsteder. Nettleseren din lar deg forhindre bruk av informasjonskapsler, motta en advarsel når en informasjonskapsel er installert eller fjerne informasjonskapslene fra harddisken i etterkant. Vennligst se hjelpefunksjonen til nettleseren din.