La oss få dataene dine til å snakke.
BrightAnalytics har mer enn 250 integrasjoner.

 • Koble til alle typer applikasjoner, både regnskap, ERP og CRM.
 • Kilden kan være online, på stedet eller til og med et regneark.
 • Du kan kombinere et ubegrenset antall kontakter i plattformen.
See all (101) See all (50)

Økonomisystem

See all (145)
See all (145)
«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen
2. Tilpass

Standardmalene er umiddelbart tilgjengelige, men du kan også tilpasse dem til dine behov. Fullstendig tilpasset din organisasjon. Skape enda flere raske gevinster.

3. Analysere

Det har aldri gått raskere å ta beslutninger. De mest transparente styringsrapportene og brukervennlige dashbordene gir et vell av informasjon. Du får umiddelbart god innsikt i de økonomiske og driftsmessige tallene for hele organisasjonen.

4. Engasjerende

Tydelige rapporter hjelper deg med å effektivisere forretningsstrategien og gjennomføringen av den, og sikrer ledelsen, interessentene og hele organisasjonen klar innsikt i resultatene.

 • Kobler BrightAnalytics til pakken min?

  Du finner en liste over alle våre koblinger på https://www.brightanalytics.no/integrasjoner/.

 • Hvordan kobler jeg BrightAnalytics til pakken min?

  Dette er bare mulig etter å ha kontaktet en av våre kundesuksesskolleger. De bygger broen mellom kunden og forretningsanalytikerne, og sikrer at forbindelsen mellom pakkene dine blir knirkefri.

 • Må pakken min være en sky-pakke?

  Nei, pakken din trenger ikke å være en sky-pakke. BrightAnalytics kobler til pakker fra skyen, på serveren eller til og med Excel-filer.

 • Hva om det ikke er noen kobling til pakken min?

  Hos BrightAnalytics har vi et team som er dedikert til å bygge koblinger. Så hvis det ikke er noen kobling ennå, er vi sikre på at vi kan lage en.