Hvorfor BrightAnalytics?

For dem med store ambisjoner er en intuitiv, pålitelig og rask rapporteringsplattform som BrightAnalytics gull verdt.

Få fart med BrightAnalytics

Få som administrerende direktør øyeblikkelig innsyn og fatt de riktige strategiske beslutningene ved å konsolidere din finansielle og operasjonelle rapportering.

Eller ta som finansdirektør økonomiavdelingen helt til topps ved å automatisere din ledelsesrapportering. Spar tid og fatt pålitelige beslutninger med BrightAnalytics.

Vår rapporteringsprogramvare gir deg et ekstra gir!

“Dataene visualiseres i oversiktlige kontantstrømrapporter, og gir både ledelse og aksjonærer en kontinuerlig innsikt i selskapets økonomiske resultater.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
 • atom-alt
  En enkelt versjon av sannheten

  En enkelt versjon av sannheten, alt samlet i én rapporteringsplattform. Alltid klar innsikt i økonomisk og operasjonell ytelse.

 • atom-alt (4)
  Dataintegrasjon i sanntid

  BrightAnalytics-rapporteringsprogramvare kobles til enhver regnskapspakke, ERP eller CRM-system. Vi leser av transaksjonene i sanntid, slik at du alltid jobber med nøyaktige tall.

 • atom-alt (3)
  Sterke visualiseringer

  Les tallene i stålsikre, gjennomsiktige visualiseringer. Fra klare tabeller og avanserte diagrammer til varmekart og geokartlegging.

 • atom-alt (5)
  Dynamiske filtre

  Bytt raskt mellom overordnede rapporter på tvers av organisasjonen til filtrerte visninger av analysedimensjoner. Disse filtrene kan defineres i administrasjonspanelet.

 • atom-alt (2)
  Samlet oversikt

  Som standard ser du dataene samlet på tvers av alle selskaper. Klikk og dra for å legge til eller sammenligne ytelsen til forskjellige selskaper eller forretningsenheter.

 • atom-alt (1)
  Fleksible tilgangsrettigheter

  Tilgangsrettigheter kan gis i to retninger opp til individuelt nivå: basert på data (f.eks. region, enhet …) eller basert på funksjonalitet (f.eks. visninger, klikk-gjennom …)

BrightAnalytics en BI tool uitleggen

Bruker du allerede et BI-verktøy?

I mange organisasjoner fungerer vi også som et BI-verktøy. Dette er hvor BrightAnalytics skiller seg ut. Vår finansielle og operasjonelle rapporteringsprogramvare er det visuelle skallet for alle data som er utgangspunkt for strategiske beslutninger.

 • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

  BrightAnalytics focuses on the financial profiles in the organisation who are involved in reporting. Our focus is on the CEOs and CFOs within the organization.

 • Hvorfor bruke BrightAnalytics som administrerende direktør?

  Som administrerende direktør får du full åpenhet og kan følge nøye med på all økonomisk og driftsrelatert ytelse.

 • Hvorfor bruke BrightAnalytics som finansdirektør?

  Vår rapporteringsplattform genererer strategiske rapporter slik at du som finansdirektør får mer tid til å tolke tall.