Våre kunder

Plattformen vokser med kundene våre gjennom endrede behov og den siste teknologiske utviklingen.

Les historiene om kundene våre nedenfor.

FotoDries 1 min
Numbers are more than ever an argument in decisions today. And that is the merit of BrightAnalytics, which makes this very visible.    
– Dries Holvoet, Managing Director
Les mer…

MIAB

Kanskje vil vi i fremtiden kjøpe opp selskaper med andre regnskapspakker. Vi vet nå at vi enkelt vil kunne koble disse sammen med rapporteringsverktøyet vårt.
Les mer…

Helio

I managed to set up the balance sheet and P&L mapping surprisingly quickly and establish a structure. I grasped how to use BrightAnalytics almost immediately to provide our CEO and COO with accurate financial analyses on a monthly basis.
Les mer…

Spark Vision

I have full control over the modules I work with. I’m not dependent on an external software developer and can implement changes myself. And if I do have a question or request, everything is possible with BrightAnalytics. 
Les mer…

Wolftech Broadcast Solutions

“Verktøyet gir oss nyttig informasjon om hvordan vi skal drive virksomheten vår, og gir oss et godt grunnlag for å ta informerte avgjørelser”, sier Arild Nordrevoll, finansdirektør i Wolftech Broadcast Solutions.
Les mer…

SKINN BRANDING AGENCY

“Da vi fortsatt spiste lunsj sammen på ett sted, visste alle alltid hva som foregikk i ulike områder av virksomheten vår,” sier administrerende direktør Ruth Bossuyt entusiastisk. “Det er annerledes i dag. På grunn av vår sterke vekst de siste årene…”
Les mer…

Vivaldis Interim

Med BrightAnalytics baserer vi enhver beslutning på en fullstendig oversikt. Både for ledelsen og de ulike kontorene.
Les mer…

Synergie Belgium

Interim Office Synergie er i full flyt. Men for å holde veksten håndterbar, må forretningsprosessene være enklere og mer effektive.
Les mer…

Open Infra

“BrightAnalytics gjør akkurat som det lover, både når det kommer til kundestøtte og til kjernen av systemet.” sier Erik Rothman, assisterende finansdirektør i Open Infra.
Les mer…

Isocab Construct

“Vi kaster ikke bort tid på å samle inn tall, men kan komme i gang med en gang. Det er til syvende og sist det aksjonærene er interessert i.”
Les mer…

BM Engineering

Du føler at dette selskapet legger vekt på kundetilfredshet. Fra demoen om kontrakten og importen av dataene til å svare på spørsmålene våre, sier Jan Leye, administrerende direktør og grunnlegger av BM Engineering.
Les mer…

BAVET

For Gent-baserte Bavet er himmelen grensen når det kommer til vekst. Men på en kontrollert måte, vær så snill.
Les mer…

contimac

“Når bokføringen din er utført på en profesjonell, effektiv, konsistent og adekvat måte på daglig basis, blir det veldig beleilig å følge utviklingen nøye.”
Les mer…

Sportoase

Siden Sportoase har brukt BrightAnalytics for sin økonomiske rapportering, har de bare økt i tid og effektivitet. I dag har styret og operativ ledelse et grep om tallene.
Les mer…

Linum Group

Spor og konsolider enkelt transaksjoner mellom selskaper: det er et must for Linum Group, og det er grunnen til at de valgte BrightAnalytics.
Les mer…

Magnum Heating Group

Jean-Paul ønsket å kunne se hva som skjedde i selskapet hans med ett billedlig knappetrykk.
Les mer…

La oss få dataene dine til å snakke!

Request a demo today. No strings attached.