Excel hjalp oss lenge, men vi traff grensene.

-Anke Ulkens, adm. dir
"Det gikk knapt seks uker mellom de første intervjuene og gjennomføringen: det hele gikk utrolig fort."
- Anke Ulkens, adm. dir

Connectors in use

Modules in use

Du har verktøyene til å gjøre en forskjell

“Før nettverket vårt av kontorer vokste, har vi nesten aldri utarbeidet rapporter: for tungvint. Siden BrightAnalytics ble introdusert, baserer vi enhver beslutning på en fullstendig oversikt. Både for ledelsen, de ulike kontorene og de ansatte.” – Anke Ulens, administrerende direktør Vivaldis Interim

En brukervennlig plattform for raskt å hente og tolke all tilgjengelig data på ulike nivåer. Det var ønsket til Vivaldis Interim. På kort tid vokste vikarbyrået fra 30 til 45 kontorer i Belgia : “Excel har hjulpet oss lenge, men vi nådde grensene”, sier administrerende direktør i Vivaldis Anke Ulens. “Med BrightAnalytics har alle 125 ansatte alle verktøyene i egne hender for å gjøre en forskjell.” Hun legger til: “Vi pleide å kunne be om rapporter, men vi gjorde det aldri: for arbeidskrevende”.

Vivaldis bruker BrightAnalytics på to måter. I første omgang å informere ledelsen med nødvendige nøkkeltall og rapporter. «Før kunne vi gjøre det også, men vi klarte det knapt. Det var for tungvint og tok for mye tid. Nå har vi all informasjonen vi trenger for å ta beslutninger raskt og på en brukervennlig måte. Vi ser nøkkeltallene umiddelbart, og kan bryte dem ned om nødvendig: for eksempel for å sammenligne ytelsen mellom eksisterende og nye kontorer.”

Tall og rapporter etter kontor

Tallene og rapportene veileder ikke bare styret, de ulike kontorene bruker også BrightAnalytics på daglig basis. “Vår forretningsmodell er bygget på stor autonomi for kontorene og de ansatte. Med BrightAnalytics kan de se ytelsen på et øyeblikk, sammenligne den og vite hvilke tjenester som gir hvilke marginer. Dette gir dem alle innspillene de trenger for å ta de beste valgene .”

Praktisk innsikt for konkrete beslutninger

BrightAnalytics bruker all data fra Vivaldis sin egen ERP-pakke, når som helst.:”Rapportene og dataene er veldig forretningsfokuserte. Det er et kompliment! Det er ikke data med IT- eller regnskapsbakgrunn, men praktiske tall som hjelper ledelsen i konkrete beslutninger.

Å introdusere et nytt system er aldri lett og ofte en langvarig prosess. Det var ikke tilfelle med BrightAnalytics. Det gikk knapt seks uker mellom de første diskusjonene og implementeringen. Internt var det ingen motstand. “Den er veldig brukervennlig og BrightAnalytics er alltid tilgjengelig hvis du har spørsmål. Men faktisk er det neppe nødvendig fordi plattformen ikke har sviktet en eneste gang.”

logo flower

Fordelene med BrightAnalytics ifølge Vivaldis Interim:

  • Rask og enkel å bruke
  • Kort gjennomføringstid
  • Enkel og rask filtrering
  • Flott service

Vil du vite hva BrightAnalytics kan bety?