Driftsrapportering

Sentraliser alle driftsrelaterte og økonomiske data i ett felles rapporteringsverktøy og kombinere disse tallene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten. Fra salgs- og marginrapportering til HR- og faktureringsrapportering.

Driftsrapportering - salgs- og marginrapportering

Salgs- og marginrapportering

Få klar innsikt fra salgsrapporter og dashbord, takket være smart innhenting av data fra salg, CRM og økonomisystemer. Eller: kartlegg livssyklusen til produktene dine tydelig og bryt ned marginene per produkt.

HR billability rapportering

HR- og faktureringsrapportering

Spor team- og individuelle ytelses-KPIer, og feire fortreffelighet, foreta justeringer og coache for forbedring. Eller: administrer lønnsomheten til konsulentene dine, og knytt tidsytelse til økonomiske tall for prosjekter i oversiktlige dashbord.

Driftssystemer og datakilder

BrightAnalytics sin driftsrapporteringsmodul kobles til ulike driftssystemer og datakilder (CRM, ERP, tidsregistreringssystemer) i selskapet.

Få en 360° oversikt over hele organisasjonen

Celine De Paepe_Bavet_Testimonial_BrightAnalytics
Strukturen er helt skreddersydd for oss. Fordi det er et begrenset antall filtre, fungerer systemet veldig intuitivt.
– Celine De Paepe, økonomisjef
Les mer…

Interessert i en forhåndsvisning av plattformen vår?

logo flower

Fant du ikke det du lette etter?

Gi oss utfordringen med rapporteringsproblemet ditt

Hos BrightAnalytics er du ikke bare omgitt av IT-fagfolk, men også av finansanalytikere. Vet du ikke hvordan du skal håndtere noe med en gang? Vi setter oss gjerne ned ved tegnebordet og ser etter en løsning.