Løsninger for kontantrapportering

Spor din kontantsituasjon daglig med BrightAnlaytics. Vår kontantrapporteringsmodul gir innsikt i din aldring (kunder-leverandører) og bestemmer din fremtidige økonomiske situasjon.

Kontantrapportering i BrightAnalytics

Få innsikt i alle kontantbevegelser. Tilnærm deg den kortsiktige kontantsituasjonen og finn langsiktige trender som kan ha stor strategisk betydning. En daglig oppdatering av din kontantsituasjon og forfallssaldo gir deg en rask gevinst hver dag. Å kontrastere alt dette med forretningsplanen din kan være en øyeåpner. Og hva med enda mer innsikt basert på salgstrakten eller ordrebøkene?

BrightAnalytics kontantrapporteringsmoduler gir deg alle verktøyene du trenger for å håndtere kontantstrømmen din på riktig måte. Både i fortid og nåtid, og en så pålitelig spådom som mulig om fremtiden.

Cash view cashflow statement

Kontantstrømoppstilling

Grunnlaget for å kontrollere kontantene dine er å lage en kontantstrømoppstilling. BrightAnalytics lar deg overvåke innkommende og utgående kontantstrøm på et øyeblikk.

Cash view supplier agings

Aldring

Aldring flyter automatisk fra regnskapspakken din. I BrightAnalytics sporer du aldring fra kunder og leverandører på daglig grunnlag. I tillegg kan du også la ansatte forvalte sin egen kundeportefølje gjennom oppfølginger.

Kontantrapportering - kontantprognose

Kontantprognoser

Forutsi din kontantposisjon basert på budsjetter i forretningsplanen, for eksempel forventet salg og kostnader. Se fremover og avgjør hvilke planer og stigninger som kan være mulig eller ikke.

Få en 360° oversikt over hele organisasjonen

“Da koronakrisen brøt ut, mottok vi signaler fra både kunder og leverandører som gjorde at vi innså at det begynte å bli avgjørende å følge kontantstrømmen vår nøye.”
– Bart Van den Broeck, Finansdirektør
Van der Erve-logo
logo flower

Fant du ikke det du lette etter?

Utfordre oss med rapporteringsproblemet ditt.

Hos BrightAnalytics er du ikke bare omgitt av IT-fagfolk, men også av finansanalytikere. Vet du ikke hvordan du skal håndtere noe med en gang? Vi setter oss gjerne ned ved tegnebrettet og ser etter en løsning.

Interessert i en forhåndsvisning av plattformen vår?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er et dynamisk og voksende teknologiselskap. Målet vårt er å hjelpe organisasjoner med å effektivisere ledelsesrapporteringsprosessene sine. Hold deg oppdatert på et forretningsmiljø i endring, og oppnå rask og bærekraftig vekst!

  • Hva er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.

  • Hva tilbyr BrightAnalytics når det gjelder kontantrapportering?

    The cash module in BrightAnalytics consists of the agings (customers-suppliers) and the cash forecast. Optionally, this can be included in the platform. The richer we make the data source, the more trends you can predict in the context of cash.