Løsninger for kontantrapportering

Spor kontantposisjonen din daglig med BrightAnlaytics. Vår kontantrapporteringsmodul gir innsikt i din aldring (kunder-leverandører) og bestemmer din fremtidige økonomiske stilling.

Kontantrapportering i BrightAnalytics

Få innsikt i alle kontantbevegelser. Tilnærm deg den kortsiktige kontantposisjonen og finn langsiktige trender som kan være av stor strategisk betydning. En daglig oppdatering av din kontantposisjon og forfallssaldo vil gi deg en rask gevinst hver dag. Å kontrastere alt dette med forretningsplanen din kan åpne øynene. Og hva med enda mer innsikt basert på salgstrakten eller ordrebøkene?

BrightAnalytics kontantrapporteringsmoduler gir deg alle verktøyene du trenger for å nærme deg pengene dine på riktig måte. Både i fortid og nåtid og en så trofast spådom som mulig om fremtiden.

Cash view cashflow statement

Kontantstrømoppstilling

Grunnlaget for å kontrollere kontantene dine er å lage en kontantstrømoppstilling. BrightAnalytics lar deg overvåke innkommende og utgående kontantstrøm med et øyeblikk.

Cash view supplier agings

Aldring

Agings flyter automatisk fra regnskapspakken din. I BrightAnalytics sporer du aldring fra kunder og leverandører på daglig basis. La også ansatte administrere sin egen kundeportefølje gjennom oppfølginger.

Kontantrapportering - kontantprognose

Kontantprognoser

Forutsi din kontantposisjon basert på budsjetter i forretningsplanen din, for eksempel forventet salg og kostnader. Se fremover og avgjør hvilke planer og bakker som kan være mulig eller ikke.

Få en 360° oversikt over hele organisasjonen

«Da koronakrisen brøt ut, mottok vi signaler fra både kunder og leverandører som gjorde at vi innså at det begynte å bli avgjørende å følge kontantstrømmen vår nøye.»
– Bart Van den Broeck, Finansdirektør
Van der Erve-logo
logo flower

Fant du ikke det du lette etter?

Utfordre oss med rapporteringsproblemet ditt.

Hos BrightAnalytics er du ikke bare omgitt av IT-fagfolk, men også av finansanalytikere. Vet du ikke hvordan du skal håndtere noe med en gang? Vi setter oss gjerne ned ved tegnebrettet og ser etter en løsning.

Interessert i en forhåndsvisning av plattformen vår?