Ubehagelige overraskelser? Vi gir dem ikke en sjanse! Vi ser alltid fremover på grunnlag av gjeldende tall.

-Niels Zutterman, Finansdirektør
"Vi vet hvor vi står hver måned, og vi kan svare raskt."
- Niels Zutterman, Finansdirektør

Modules in use

Kontrollert vekst, uten overraskelser

Outsourcing av teknisk personell er en blomstrende virksomhet. Maxicon vokste raskt, veldig fort. Det gjorde sporingen av tallene ganske komplisert. Som sådan var ledelsen på utkikk etter en måte å vokse på en mer kontrollert måte, med oppdaterte tall og klare analyser. Gjennom integreringen av BrightAnalytics har de til enhver tid tilgang til riktige data for å justere sin operasjonelle ledelse der det er nødvendig.

Utfordringen

Maxicon har levert tekniske profiler for outsourcing siden 2015. I tillegg til teknisk personell har de også spesialister innen IKT, detaljhandel, engineering og droneteknologi tilgjengelig. Maxicon lykkes med å finne profiler som er knappe på arbeidsmarkedet, til stor tilfredshet for kundene, noe den sterke veksten viser.

Med over 150 ansatte og en stor gruppe underleverandører er organisasjonen på Maxicon et mas. På grunn av suksessen med outsourcing-aktiviteter, ble overvåking og analyse av forretningsdata komplisert.

Der et lite selskap kan holde et øye med tallene med en ekstern regnskapsfører, og et stort selskap har en komplett intern tjeneste, befant Maxicon seg et sted midt i mellom disse to ytterpunktene. De fant en løsning i BrightAnalytics, både for finansiell rapportering og driftsoptimalisering.

Tilnærmingen

Et nytt medlem av B-Bright-familien ankom Maxicon da oursourcing-spesialisten allerede jobbet med BrightStaffing, med suksess. “Så vi visste at BrightAnalytics også ville gjøre det de lover, på en tilgjengelig måte,” sier administrerende direktør Emmanuel Bekaert. “Som bedriftseier uten økonomisk kunnskap bruker jeg dashbordet intuitivt.”

Oppstarten gikk knirkefritt: Maxicon fikk tilpasset systemet til deres preferanser, med visuelle bilder etter eget valg og spesifikke ønsker for databehandling. “Støtte er sjelden nødvendig. BrightAnalytics fungerer problemfritt.”

Resultatene

Takket være BrightAnalytics holder Maxicon fingeren på pulsen hele tiden. De økonomiske rapportene er alltid oppdatert. Dessuten kan de enkelt sammenligne detaljerte tall, som andelen underleverandører og egne ansatte eller forskjellene mellom forretningsenhetene.

Emmanuel Bekaert, administrerende direktør i Maxicon forklarer: “I vår sektor er det en stor utfordring å finne gode medarbeidere. Å rekruttere kunder og ledige stillinger er nesten automatisk, tilsiget er vanskeligere. Ved å automatisere rapporteringen vår har vi mer tid og energi til å fokusere på det , uten overraskelser etterpå.”

Funnene

BrightAnalytics har støttet vekstbanen til Maxicon. – Som oppstartsbedrift finner du deg fort bak tiden med årsresultater via en ekstern bokholder, sier Niels Zutterman, økonomidirektør. “Nå vet vi hvor vi står hver måned og kan bevege oss raskere. Jeg anbefaler det for hvert selskap.”

logo flower

Fordelene for BrightAnalytics i henhold til Maxicon:

  • Juster mål basert på prognose
  • Begrenser risikoer takket være oppdaterte data
  • Dashboard skreddersydd for bedrift og brukere

Vil du vite hva BrightAnalytics kan bety?