BMD software_logo
Let’s get you up and running with data from BMD Software

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • Økonomisystem

BMD Software

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra BMD Software transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om BMD Software

BMD Software er en ledende programvareprodusent i Østerrike, og produsent av kommersielle programvareapplikasjoner som fokuserer på bedrifter, regnskapsførere og revisorer. Både kontoradministrasjonsprogramvare og ERP-moduler er en del av BMDs programvareløsninger. Selskapet har i dag kunder i Østerrike, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Slovenia og Sveits.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Den store fordelen er at de kan koble til mange systemer veldig raskt. Vi jobber med to helt forskjellige pakker, en skybasert og en lokal pakke, og likevel klarer BrightAnalytics å fange opp all informasjon i én visning.»
– Thomas De Moore, finanskontrollør
Alides logo