BMD software_logo
Let’s get you up and running with data from BMD programvare

Moduler

 • Økonomisk rapportering
 • Kontantrapportering

Kategori

 • ERP
 • Økonomisystem

BMD programvare

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i økonomien og forretningsytelsen til organisasjonen din.

Dataene fra BMD Software helles inn i klare og interaktive dashboards, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske, operasjonelle og kontantrapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og så mye mer!

Om BMD-programvare

BMD Software er en ledende programvareprodusent i Østerrike, og produsent av kommersielle programvareapplikasjoner med fokus på selskaper, regnskapsførere og revisorer. Både kontoradministrasjonsprogramvare og ERP-moduler er en del av BMDs programvareløsninger. Selskapet har i dag kunder i Østerrike, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Slovenia og Sveits.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Den store fordelen er at de kan koble til mange systemer veldig raskt. Vi jobber med to helt forskjellige pakker, en skybasert og en lokal pakke, og likevel klarer BrightAnalytics å fange opp all informasjon i én visning.”
– Thomas De Moore, finanskontrollør
Alides logo
 • Hva er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er et dynamisk og voksende teknologiselskap. Målet vårt er å hjelpe organisasjoner med å effektivisere ledelsesrapporteringsprosessene sine. Hold deg oppdatert på et forretningsmiljø i endring, og oppnå rask og bærekraftig vekst!

 • Er BrightAnalytics en løsning for komplekse virksomheter?

  BrightAnalytics er en løsning for enhver virksomhet: både kompleks eller ikke. Løsningen vokser med selskapet. BrightAnalytics er også perfekt for selskaper med mye kompleksitet, for eksempel flere selskaper, ulike valutaer, konsolidering, osv.

 • Hva er økonomisk rapportering?

  Økonomiske rapporter gir innsikt i selskapets tilstand. I dette tilfellet den økonomiske statusen for å være presis.