Microsoft Dynamics 365 Business Central
Let’s get you up and running with data from Microsoft Business Central

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Kontantrapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP
  • Økonomisystem

Microsoft Business Central

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i økonomien og forretningsytelsen til organisasjonen din.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Business Central til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter, og lager et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Plug & play-aspektet til BrightAnalytics-plattformen lar deg også enkelt lage disse rapportene og dashboardene selv, uten innblanding fra spesialister eller konsulenter. Å gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashboards, brukertilganger osv. kan enkelt håndteres av deg selv.

I BrightAnalytics er alle økonomiske, operasjonelle og kontantrapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Business Central og Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en administrasjonsprogramvare for små og mellomstore bedrifter som kobler sammen salgs-, service-, finans- og driftsteam. En utvidbar løsning som er enkel å tilpasse.

Microsoft Dynamics er en produktlinje med flere modulære og bruksklare applikasjoner som kombinerer CRM- og ERP-data med forretningslogikk og prosesser. BrightAnalytics kobles til alle typer applikasjoner, både regnskap og ERP og CRM, ubegrenset i antall og teknologiuavhengig, inkludert en rekke Microsoft Dynamics-pakker.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Den store fordelen er at de kan koble til mange systemer veldig raskt. Vi jobber med to helt forskjellige pakker, en skybasert og en lokal pakke, og likevel klarer BrightAnalytics å fange opp all informasjon i én visning.»
– Thomas De Moore, finanskontrollør
Alides logo