Kresoft logo
Let’s get you up and running with data from Kresoft

Moduler

  • Driftsrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP

Kresoft

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle dataene du trenger i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få verdifull innsikt i økonomien og forretningsytelsen til organisasjonen din.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Kresoft og andre systemer til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter, og lager et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Plug & play-aspektet til BrightAnalytics-plattformen lar deg også enkelt lage rapporter og dashbord selv , uten innblanding fra spesialister eller konsulenter. Å gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashboards, brukertilganger osv. kan enkelt håndteres av deg selv.

I BrightAnalytics er alle økonomiske, kontante og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Kresoft

Kresoft er et belgisk programvare- og konsulentselskap som fokuserer på optimalisering av forretningsprosesser, ved hjelp av deres ERP-programvare, der alle forretningsprosesser administreres sentralt.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen