Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations-logoen
Let’s get you up and running with data from Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Kontantrapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP
  • Økonomisystem

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i økonomien og forretningsytelsen til organisasjonen din.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations til klare og interaktive instrumentbord, grafer og rapporter, og lager et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Plug & play-aspektet til BrightAnalytics-plattformen lar deg også enkelt lage disse rapportene og dashboardene selv, uten innblanding fra spesialister eller konsulenter. Å gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashboards, brukertilganger osv. kan enkelt håndteres av deg selv.

I BrightAnalytics er alle økonomiske, operasjonelle og kontantrapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Dynamics 365 for Finance and Operations og Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er et ERP-system for mellomstore og store organisasjoner som automatiserer komplett administrasjon.

Microsoft Dynamics er en produktlinje med flere modulære og bruksklare applikasjoner, som kombinerer CRM- og ERP-data med forretningslogikk og prosesser. BrightAnalytics kan etablere en forbindelse med enhver Microsoft Dynamics-pakke, slik at all data flyter sammen i en enkelt plattform.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Den store fordelen er at de kan koble til mange systemer veldig raskt. Vi jobber med to helt forskjellige pakker, en skybasert og en lokal pakke, og likevel klarer BrightAnalytics å fange opp all informasjon i én visning.»
– Thomas De Moore, finanskontrollør
Alides logo