Oras Organi logo
Let’s get you up and running with data from ORAS (av Organi)

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

ORAS (av Organi)

Integrasjonen

BrightAnalytics kobler seg til ORAS (Organi) og danner et visuelt skall over både økonomiske og operasjonelle data. De intuitive og visuelt kraftige dashbordene gir umiddelbar innsikt i virksomhetens tilstand og automatiserer ledelsesrapporteringen. Du får en 360° oversikt over hele organisasjonen , slik at du alltid kan holde fingeren på pulsen og ta raske og velbegrunnede strategiske beslutninger.

I BrightAnalytics er alle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mange flere!

Om ORAS

ORAS er et regnskapssystem utviklet av Organi, en IT-leverandør av programvare, maskinvare og IKT-tjenester. ORAS regnskapssystem er en finansiell pakke som semi-automatiserer regnskapstransaksjoner, lager omfattende styringsrapporter via Qlikview og mer. Programvaren fokuserer hovedsakelig på mellomstore og store bedrifter, samt på regnskapsfirmaer.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo