DAVE-logo
Let’s get you up and running with data from DAVE

Moduler

  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP

DAVE

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med DAVE og 150 andre systemer. BrightAnalytics sentraliserer alle disse dataene i ett verktøy og lar deg uendelig kombinere disse tallene til den mest verdifulle innsikten.

Dataene fra DAVE (og eventuelle tilleggssystemer) transformeres til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen. Dette skaper et visuelt lag på toppen av alle dataene, og gir en 360° visning av organisasjonen og ytelsen din . Både økonomiske og operasjonelle KPIer kan nås når som helst og hvor som helst.

Oppdag de forskjellige rapporteringsmuligheter i BrightAnalytics:

Og mye mer!

Om DAVE

DAVE er en fullt integrert forretningsprogramvare (også kalt ERP) spesielt utviklet av en SMB for SMB. DAVE gir effektiv styring av nøkkelprosesser i ethvert selskap, selv mellom forskjellige steder, varehus eller på forskjellige språk.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler til flere enn 150 applikasjoner, og skaper stadig flere! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen