pyramid_logo
Let’s get you up and running with data from Pyramid av Unikum

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering
  • Kontantrapportering

Pyramid av Unikum

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

På BrightAnalytics-plattformen transformeres data fra Pyramid til klare og interaktive dashboards, grafer og målkort som forteller den sanne historien bak tallene. Alle dine økonomiske og operasjonelle rapporter er umiddelbart tilgjengelige i BrightAnalytics:

Og mye mer!

Om Pyramid

Pyramid by Unikum er et svensk programvareselskap som gir bedrifter et forretningssystem som dekker alt fra regnskap og logistikk til CRM og e-handel. Den er utviklet for å møte behov og ønsker fra ulike sektorer. De frittstående modulene er slått sammen til ett system for både små og mellomstore bedrifter.

logo flower

Ansluter verdifulle data

BrightAnalytics er allerede koblet til mer enn 150 applikasjoner og det opprettes stadig flere! Finner du ikke din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo