BrightAnalytics til Nederland

FINANSIELL STYRING – Rapporteringsplattform BrightAnalytics har også oversikt over resultater i sanntid i Nederland.

Hør du aldri fra BrightAnalytics? Det kan. Til kort var dette intuïtive, pålitelige og raske plattformer for konsoliderte rapportering av finansielle og operasjonelle tall som er enkelt tilgjengelige i België. Men dette endres nå selskapet også til det norske markedet kommer. Det er viktig å delta i Financial Systems. “En utmerket anledning til å gjøre kunnskap”, sier sakfører Lode Bogaert, “men også om nytt talent for å trekke.” Den korte tiden er BrightAnalytics søker etter men vennligst tre nederlandske ansatte.

“Vi har oppdaget at en plattform som vi egentlig ikke har for hånden er i Nederland. Det finnes selvfølgelig også hvilke verktøy, men BrightAnalytics kan ikke kjøpe noe mer.”
Merijn Demuynck, medgründer

Innsikt i sanntid for hele organisasjonen

Ytelser av din bedrift på foten følger, og finansielle tall raskt og klare rapporter – over divisjoner, forretningsenheter og entiteter heen – det er hvor det dreier seg ved BrightAnalytics. Den opprinnelige belgiske bedriften og rapporteringsplattformen automatiserer den komplekse prosessen for konsolidert rapportering. Hvis du bruker et godt brukervennlig grensesnitt, er det i tillegg en praktisk funksjon.

Les videre? Les hele artikkelen her .

 

Bron: Financieel Management, 25.09.2019