5 grunner til at selskaper velger BrightAnalytics

Først vil vi takke teamet på Hypergene . I likhet med oss ​​så de et problem i markedet og utviklet en løsning for konsolidert rapportering.

Klar til å lære mer om BrightAnalytics som et alternativ til Hypergene?
Finn ut nedenfor!

5 grunner til at selskaper velger BrightAnalytics for sin ledelsesrapportering

1. Perfekt skreddersydd for din virksomhet

BrightAnalytics-plattformen er et lag på toppen av systemene dine (regnskapssystem(er) / ERP / CRM / ATS / etc.). Plattformen er direkte koblet til disse systemene, slik at du kan skifte fokus fra å samle inn til å analysere data og generere verdifull innsikt.

All logikken er allerede innebygd i plattformen, så du kan begynne å automatisere rapporteringen din med en gang. De tre modulene i BrightAnalytics samler alle økonomiske og operasjonelle data i transparente og brukervennlige dashboards, slik at du får en 360° oversikt over hele organisasjonen.

Hypergene Alternative - BrightAnalytics sine rapporteringsmoduler: finansiell rapportering, likviditetsrapportering og operasjonell rapportering

2. Et raskt, intuitivt og dynamisk grensesnitt

Hypergene Alternative - Intuitivt og brukervennlig grensesnitt for BrightAnalytics

Tilbakemeldingene vi får fra vår brede kundebase er at verktøyet vårt er enkelt å bruke, både for finansielle og ikke-finansielle selskaper. Med kun en halv dag med trening vil du raskt være klar til å bruke plattformen.

Du kan enkelt gjøre endringer i strukturer, assosiasjoner, dashbord, brukertilgang osv. Vi legger nøklene i dine hender. Dette står i kontrast til de klassiske BI-verktøyene, hvor alle endringer må gjøres av en intern eller ekstern spesialist.

Men ikke la deg lure, et produkt som er enkelt å bruke betyr ikke at det er enkelt. BrightAnalytics-verktøyet har blitt utviklet gjennom årene for å automatisere komplekse saker med noen få klikk.

Med BrightAnalytics kan du skjære og terninger, leke med forskjellige analytiske dimensjoner og gå ned til regnskapsinformasjon og skannede fakturaer. Når IC-elimineringer ikke balancerer til nul, giver vi et
værktøj til sammenligning mellem virksomheder
, hvor du kan identificere eventuelle manglende bogføringer på få sekunder. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å finne feil i regnskapspakkene dine.

3. Pålitelig og integrert

Hypergene Alternativ - Automatisert helsesjekk av BrightAnalytics

BrightAnalytics sikrer at dataene på plattformen alltid er 100 % kompatible med kildesystemet (regnskap, ERP eller CRM-pakke). Den innebygde helsesjekken sikrer at det ikke er avvik mellom det som er rapportert og det som er booket. Hvis du f.eks. opprette en ny GL-konto i programvarepakken din, vil du motta en e-postmelding om at den må kartlegges til riktig resultatstruktur.

Nevnte vi at vi kan koble til alle systemer (både skybaserte og lokale)? I dag har vi over
150 integrationer
tilgængelige. Hvis programvarepakken din ikke er på denne listen, er vi stolte av å kunne koble til i løpet av få dager – det er bare jobben vår.

BrightAnalytics synkroniserer dataene hver natt mellom kildesystemet og plattformen, slik at du alltid ser de siste tilgjengelige dataene. I avsluttende perioder kan det til og med være lurt å gjøre dette flere ganger om dagen for å sjekke det endelige resultatet basert på de siste regnskapspostene. Bare trykk «oppdater».

4. 360° rapportering, tilgjengelig når som helst, hvor som helst

Hypergene alternativ - Få en 360° oversikt over organisasjonen med den ekstra operasjonelle rapporteringsmodulen

BrightAnalytics-plattformen er ikke begrenset til bare finansiell rapportering. Du kan også følge opp kasserapportering og operasjonelle KPIer. Det gir deg en 360° oversikt over organisasjonen din.

Vår kontantløsning består av kunde- og kundetransaksjoner på den ene siden og en kontantprognose på den andre. Når det gjelder driftsrapportering kobler vi sammen ERP, CRM, tidsregistrering, ATS og TMS-systemer for å få innsikt i marginer, toppkunder, salgstrakter, fakturerbare timer, prosjektinformasjon m.m. Hvis du har data tilgjengelig i et system, datavarehus eller Excel – kan vi generere ulike visninger og innsikter som er verdifulle for din virksomhet.

5. Engasjement

Hypergene alternativ - Tilgangskontroll med BrightAnalytics

En skybasert løsning gir mange fordeler. Den kanskje største er engasjementet og eierskapet du skaper i organisasjonen din. Med BrightAnalytics-plattformen kan du gi tilgang til flere personer og begrense hva de kan se.

«Vanligvis legges mye tid og arbeid ned i den økonomiske rapporteringen, og mindre av det i analysen av dataene. Med BrightAnalytics er det stikk motsatte mulig.»
– Hans Hoskens, økonomidirektør
VanRoey.be-logoen

Vårt team er her for å gi deg en personlig og utmerket service.