BOFIDI Consulting og BrightAnalytics: et sterkt partnerskap til fordel for enhver SMB

Kontich – 10. januar 2017 –
Skal du videre som selskap, trenger du ikke bare å ha oversikt over alle relevante økonomiske og operasjonelle data, men du må også kunne tolke dem riktig. Siden september 2012 har BrightAnalytics fra Hooglede gjort sitt ytterste for å oppnå dette. SMB designer programvare som gjør det mulig for bedriftsledere og ledere å se hvordan bedriften deres gjør det med bare noen få klikk. “Jo mer kompleks forretningsstrukturen er, jo mer merverdi kan vi skape med våre løsninger,” vet partnere Olivier Seynhaeve, Lode Bogaert og Merijn Demuynck.

Holde økonomiadministrasjonen i gang så effektivt som mulig og gi innsikt til ledere

BOFIDI Consulting (tidligere kjent som YouCtrl) hjelper belgiske SMB-er med å drive finansadministrasjonen så effektivt som mulig og gir bedriftsledere innsikt i tallene deres. Å gi innsikt i figurer kan gjøres på ulike måter. “Kunderne våre er SMBer. En SMB-leder ønsker hovedsakelig verktøy som er enkle, raske, fleksible og rimelige. Derfor valgte BOFIDI et samarbeid med BrightAnalytics. BrightAnalytics tilbyr en toppmoderne online rapporteringsplattform som enkelt kobles til bare om enhver regnskapspakke eller ERP-plattform, mens BOFIDI har den rette forretningskunnskapen til å implementere den feilfritt. En gylden duo som kommer alle SMB-er til gode,” fortsetter Dirk Covens, managing partner i BOFIDI.

Å bringe figurer til de rette personene på en enkel måte

BrightAnalytics sine løsninger er utviklet for å gjøre det enkelt for en bedrifts tall å nå de rette personene. “Det handler om å bringe dataene til live slik at en bedriftsleder vet godt hvor selskapet hans står og hvilke skritt som må tas,” sier Lode Bogaert. «Fordi vi alltid bruker de samme metodikkene, er det en brukervennlig løsning der alle forstår de fine sidene etter bare 15 minutter. Våre løsninger ser enkle ut, men det er mye intelligens under panseret.

Partnerskap skaper merverdi for kundene

Med dette samarbeidet utvider begge partnere sitt omfang og dermed også merverdien for sine kunder. Takket være samarbeidet med YouCtrl kan teamet vårt fokusere 100 % på produktutvikling og support, noe som bare gjør produktet enda sterkere, sier Olivier Seynaeve. For YouCtrl passer BrightAnalytics inn i en total tilnærming. YouCtrl hjelper små og mellomstore bedrifter med å innrette prosessene sine med de strategiske målene og informasjonsbehovene til beslutningstakere. – Regnskapsavdelingen utvikler seg fra et kostnadssted til et resultatsenter, sier Dirk Covens. “CFO hjelper til med å bygge forretningsstrategien. Han hjelper de operative beslutningstakerne med å forutsi, planlegge og ta valg. Dette er bare mulig hvis økonomiprosessene er opp til bunnen av og de riktige verktøyene brukes. BrightAnalytics passer perfekt til det bildet. Det er enkel å bruke, smart og rimelig. Det er helt i tråd med YouCtrls tilnærming.”

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics, en skybasert rapporteringsplattform, gjør det mulig for bedrifter å strømlinjeforme sin økonomiske og strategiske rapportering på én sentral plattform. BrightAnalytics kobles til ethvert regnskaps- og/eller ERP-system og bringer både økonomiske tall og strategiske KPIer raskt, enkelt og transparent til alle interessenter i et selskap.

Om BOFIDI

BOFIDI hjelper bedrifter med å optimalisere driften av økonomiavdelingen med spesialisert kompetanse, teknologi og ledelsesstøtte. Målet: å bedre samkjøre prosessene med de strategiske målene og informasjonsbehovene til ledere. BOFIDI kombinerer forståelse for økonomi med omfattende IT-kunnskap.

Bli medlem av vårt voksende partnernettverk?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er et dynamisk og voksende teknologiselskap. Målet vårt er å hjelpe organisasjoner med å effektivisere ledelsesrapporteringsprosessene sine. Hold deg oppdatert på et forretningsmiljø i endring, og oppnå rask og bærekraftig vekst!

  • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

    BrightAnalytics focuses on the financial profiles in the organisation who are involved in reporting. Our focus is on the CEOs and CFOs within the organization.

  • Hva er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.