De kombinerte styrkene til FundStar og BrightAnalytics

Analyser avkastningen på eiendomsinvesteringene dine med FundStar, som er fullt integrert med de økonomiske innspillene fra BrightAnalytics.

Kraften til BrightAnalytics (automatisert ledelsesrapportering), kombinert med FundStar, tilbyr en modulær løsning som kan avsløre alle nivåer av hver detalj om ytelsen til eiendomsporteføljen din. Både kvantitativt (avkastning, benchmarks) og kvalitativt (bærekraft, kvalitetspoeng). Utforsk synergien mellom data og analyser med BrightAnalytics og FundStar integrert i ditt velkjente BrightAnalytics-miljø.

FundStar & BrightAnalytics lager en logisk integrasjon av verktøy og visualiseringer som alle eiendomsmeglere bruker:

Performance Analysis_FundStar en BrightAnalytics-partnerskap

FundStar ytelsesanalyse

FundStar Performance Analysis er en modul der du får tak i fondene og porteføljene. Svar på alle spørsmål om returer med bare noen få klikk, og løs problemer rundt returer på kort tid ved å bruke de automatiserte rapportene.

Scenario Analysis_FundStar no BrightAnalytics-partnerskap

FundStar-scenarioanalyse

Få innsikt i den fremtidige utviklingen av ditt fond eller portefølje, og lag den optimale eiendomsstrategien med FundStar Scenario Analysis. Modulen tilbyr et bredt utvalg av datavisualiseringer for å gi analyser enda mer kontekst.

Investor Portal_FundStar no BrightAnalytics-partnerskap_01

FundStar investorportal

FundStar Investor Portal gir investorer innsikt i de siste rapportene. Ved å gjøre det bygger du tillit hos potensielle investorer, og skaper åpenhet og tillit hos eksisterende kunder.

FundStar_logo

Mer om FundStar

FundStar er et programvareselskap basert i Nederland, som gir eiendomsselskaper sanntidsinnsikt i tidligere, nåværende og fremtidige resultater. De klare visualiseringene og brukervennligheten gir større kontroll og innsikt i lønnsomheten til porteføljer og lar fagfolk ta bedre eiendomsbeslutninger.

logo flower

Mer om BrightAnalytics

BrightAnalytics er en ung oppskalering med store ambisjoner. Vår oppgave er å gi fagfolk klar innsikt i deres forretningsresultater. Bright-teamet består av eksperter innen rapportering, forretningsanalyse og IT-utvikling. Alt med stort fokus på kundeservice og lidenskap for analyse og teknologi, som vi omsetter ønsker fra våre kunder til de mest brukervennlige rapportene.

Bli medlem av vårt voksende partnernettverk?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en ung og ambisiøs oppskalering. Vårt mål er å hjelpe så mange bedrifter som mulig å få fart i virksomheten takket være klar innsikt i bedriftsresultatene. For å gjøre dette automatiserer vi de komplekse rapporteringsprosessene for dine økonomiske, operative og kontant-tall. Slik vet du alltid hva status er og kan vokse raskere, men på en kontrollert måte.

  • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

    BrightAnalytics focuses on the financial profiles in the organisation who are involved in reporting. Our focus is on the CEOs and CFOs within the organization.

  • Hva er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.