HR Analytics blir endelig en barnelek

Partena Professional og BrightAnalytics slår seg sammen og setter HR-analyse under lupp!
“Det er behov for et brukervennlig rapporteringsverktøy for å komme frem til klar innsikt og anbefalinger i HR-politikk og for å sette retning og strategi.” – Partena Professional.

Ikke bare økonomi og kontanter, men også HR-data

I tillegg til økonomi og kontantrapportering er HR-analyse like nødvendig. Partena Professional merket en tydelig etterspørsel i markedet når det gjelder HR-rapportering: “Det er behov for et brukervennlig rapporteringsverktøy for å få klar innsikt og anbefalinger i HR-policyen og for å bestemme retning og strategi.”

HR-rapportering forårsaker generelt mye frustrasjon for bedrifter. Ofte er de ikke langt på vei med HR-analyse eller HR-rapportering. Dette i motsetning til for eksempel integrasjoner mot regnskapssystemer og ERP-systemer. For HR-rapportering setter bedrifter vanligvis opp sine egne systemer ved å laste opp en .csv- eller xls-fil og koble sitt eget datavarehus til BI-verktøy. Dette er imidlertid svært tidkrevende, og det trengs ofte spesialister for å finne en vei gjennom datamassen. I tillegg er det ofte vanskelig å synkronisere data og fremfor alt spiller sikkerheten til de ofte sensitive dataene en enda viktigere rolle.

BrightAnalytics som en del av løsningen

Partena Professional ønsker å støtte sine kunder ytterligere for å være forberedt på fremtiden. “Sammen med BrightAnalytics ønsker vi å møte disse behovene og tilby et intuitivt og fleksibelt verktøy for våre kunder.” Den nye og intuitive HR Analytics-modulen plassert på BrightAnalytics-plattformen gir en brukervennlig måte å få tilgang til data på uten behov for en IT- eller dataekspert. Både analysen av personaldata og dens grafiske representasjoner blir en barnelek.

360-graders visning av hele organisasjonen

BrightAnalytics tilbyr på sin side muligheten til å håndtere en 360°-visning på tvers av organisasjonen. HR-modulen som inkluderer 3 rapporteringsdomener (Heacount, Absenteeism og Compensation & Benefits) kan perfekt utvides med integrert økonomi, salg og så videre. Ytterligere rapporter kan alltid legges til på en relativt enkel måte.

Partena Professional-logo

Om Partena Professional

Partena Professional er en tjenesteleverandør som fokuserer på entreprenørskap og personalledelse. Partena Professional støtter og veileder oppstartsbedrifter, SMB og store bedrifter i deres administrative prosedyrer og HR-policyer. Tjenestene inkluderer menneskelige ressurser og barnebidrag, medisinske undersøkelser for fravær, opplæring og mer.

logo flower

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics er verktøyet for intuitiv, pålitelig og rask konsolidert ledelsesrapportering. Både finansielle, operasjonelle og kontante data fanges opp i plattformen og gir umiddelbar klar innsikt i selskapets ytelse. På denne måten gis en 360°-visning av hele organisasjonen og brukere kan konsultere både økonomiske og operasjonelle KPIer for organisasjonen når som helst og hvor som helst.

Bli en del av vårt voksende partnernettverk?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en ung og ambisiøs oppskalering. Vårt mål er å hjelpe så mange bedrifter som mulig å få fart i virksomheten takket være klar innsikt i bedriftsresultatene. For å gjøre dette automatiserer vi de komplekse rapporteringsprosessene for dine økonomiske, operative og kontant-tall. Slik vet du alltid hva status er og kan vokse raskere, men på en kontrollert måte.

  • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

    BrightAnalytics focuses on the financial profiles in the organisation who are involved in reporting. Our focus is on the CEOs and CFOs within the organization.

  • Hva er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.