5 grunner til at selskaper velger BrightAnalytics

Først vil vi takke teamet i Clausion. Akkurat som vi gjorde, så de et problem i markedet og bygde en løsning for konsolidert rapportering.

Klar til å lære mer om BrightAnalytics som et alternativ til Clausion?
Finn ut nedenfor!

5 grunner til at selskaper velger BrightAnalytics for sin ledelsesrapportering

1. Perfekt skreddersydd for din virksomhet

BrightAnalytics- plattformen er et lag på toppen av systemene dine (regnskapssystem(er) / ERP / CRM / ATS /etc.). Plattformen kobles direkte sammen med disse systemene, noe som lar deg flytte fokus fra å samle inn til å analysere data og generere verdifull innsikt.

All logikken er allerede innebygd i plattformen slik at du kan begynne å automatisere rapporteringen din med en gang. De tre modulene til BrightAnalytics samler alle økonomiske og operasjonelle data til transparente og brukervennlige dashboards, og gir deg en 360° oversikt over hele organisasjonen.

Klausulalternativ - Rapporteringsmodulene til BrightAnalytics: finansiell rapportering, kontantrapportering og operasjonell rapportering

2. Et raskt, intuitivt og dynamisk grensesnitt

Clausion alternative - Intuitivt og brukervennlig grensesnitt til BrightAnalytics

Tilbakemeldingene vi får fra vår brede kundebase er at verktøyet vårt er enkelt å bruke, både for økonomi og ikke-finansielle. Med bare en halv dag med trening er du i gang med plattformen på et blunk.

Du kan enkelt gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashbord, brukertilganger osv. Vi legger nøklene i dine hender. Dette står i kontrast til de klassiske BI-verktøyene der eventuelle endringer må gjøres av en intern eller ekstern spesialist.

Men ikke bli villet, et brukervennlig produkt betyr ikke enkelt. BrightAnalytics- verktøyet har blitt utviklet gjennom årene for å automatisere komplekse saker med bare noen få klikk.

Med BrightAnalytics kan du skjære og terninger, leke med forskjellige analytiske dimensjoner og gå ned til postdetaljene og skannede fakturaer. Når IC-elimineringer ikke balanserer til null, tilbyr vi et intercompany-matchingsverktøy , der du kan identifisere eventuelle manglende bestillinger i løpet av sekunder. Ikke mer å kaste bort tid på å finne feil i regnskapspakkene dine.

3. Pålitelig og integrert

Clausion alternative - Automatisert helsesjekk av BrightAnalytics

BrightAnalytics sørger for at dataene på plattformen alltid er 100 % i samsvar med kildesystemet (regnskap, ERP eller CRM-pakke). Den innebygde helsesjekken sørger for at det ikke er avvik mellom det som rapporteres og det som er booket. Hvis du for eksempel oppretter en ny GL-konto i programvarepakken din, vil du motta en e-postmelding om at kartlegging er nødvendig til riktig P&L-struktur.

Har vi nevnt at vi kobler til et hvilket som helst system (både skybaserte eller lokale systemer)? I dag har vi over 150 integrasjoner tilgjengelig. Hvis programvarepakken din ikke er på den listen, er vi stolte av det faktum at vi kan lage koblingen i løpet av få dager – det er akkurat det vi gjør.

BrightAnalytics synkroniserer dataene hver natt mellom kildesystemet og plattformen, slik at du alltid ser på de nyeste tilgjengelige dataene. I sluttperioder kan det til og med være lurt å gjøre dette flere ganger om dagen for å sjekke det endelige resultatet basert på de siste regnskapspostene. Bare trykk “oppdater”.

4. 360° rapportering, tilgjengelig når som helst og hvor som helst

Klausulalternativ - Få en 360° oversikt over organisasjonen med tilleggsrapporteringsmodulen for operasjoner

BrightAnalytics- plattformen er ikke begrenset til kun finansiell rapportering. Du kan også følge opp kasserapportering og operasjonelle KPIer. Dette lar deg ha en 360° oversikt over organisasjonen din.

Vår kontantløsning består på den ene siden av klient- og kundealdring og på den andre siden en kontantprognose. Når det gjelder driftsrapportering, kobler vi til ERP, CRM, tidsregistreringssystemer, ATS og TMS-systemer for å få innsikt i marginer, toppkunder, salgstrakter, fakturerbare timer, prosjektinformasjon, etc. Hvis du har dataene tilgjengelig i et system, datavarehus eller en Excel – kan vi generere ulike visninger og innsikter som er verdifulle for din virksomhet.

5. Engasjement

Klausulalternativ - Adgangskontroll med BrightAnalytics

En skybasert løsning gir mange fordeler. Den største kan være engasjementet og eierskapet du skaper i organisasjonen din. Med BrightAnalytics- plattformen kan du gi tilgang til flere personer og begrense hva de kan se.

“Takket være den direkte innsikten i økonomiske og operasjonelle KPIer kan vi gjøre justeringer raskere og vi kan vokse på en mye bedre kontrollert måte.”
– Niels Zutterman
Absolute Jobs logo

Teamet vårt er her for å gi deg en personlig og enestående service.

 • Hva er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er den mest intuitive, pålitelige og raske ledelsesrapporteringsplattformen som dekker alle behov for ledelsesrapportering og konsolidering.

 • Hvilke rapporteringsmoduler tilbyr BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Hvordan fungerer BrightAnalytics?
  1. Connect: BrightAnalytics connects with accounting, ERP and CRM systems, and centralizes all data in the BrightAnalytics platform.
  2. Report: The standard templates in BrightAnalytics are immediately ready for use, but can be fully tailored to suit one’s needs.
  3. Analyze: The management reports and dashboards offer a wealth of information and immediately provide clear insight into the figures of the entire organization.
  4. Engage: The clear reports contribute to a better streamlined business strategy and execution, and ensure transparency within the company.

 • Hvordan kobler jeg BrightAnalytics til pakken min?

  Med BrightSync kan vi koble oss til mer enn 280 datakilder. En av de største USPene ved løsningen er muligheten til å koble til alle systemer.