Gjennom alle våre selskaper ønsker vi å snakke det samme økonomiske språket. BrightAnalytics lar oss gjøre det.

-Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq-anbefaling BrightAnalytics
"Fordelene er mange: enkelhet, brukervennlighet, pris, enkel og rask installasjon og stabilitet.
"
- Johan Ehlinger, Group Business Controller

Connectors in use

Modules in use

Den hellige gral

DENSIQ på tillit og enkelhet

Ett enkelt tilgangspunkt til en mengde finansielle data fra flere selskaper spredt over Europa: Svensk markedsleder innen tetningsløsninger DENSIQ forsto umiddelbart verdien av BrightAnalytics tilbud. “Vi liker å stole på folk til de beviser det motsatte. Vår tillit til Bright Analytics har vist seg å være riktig.” Finansdirektør Richard Skoglund og Group Business Controller Johan Ehlinger deler sine første erfaringer med BrightAnalytics fra selskapets hovedkontor i Göteborg, Sverige.

Én sannhet

Som en konsekvens av sin raske vekst og geografiske mangfold, måtte DENSIQ slite med ulike typer finansielle data og systemer. Selskapene deres brukte alle forskjellige ERP-teknologier, noe som gjorde det vanskelig å konsolidere og “snakke samme økonomiske språk.” Richard Skoglund, finansdirektør: “Vi manglet en enhetlig tilnærming til å se på data. Vi trengte ‘én sannhet’ og helst det samme ERP-systemet på tvers, så vi vurderte å implementere et helt annet og felles ERP-system i alle land. Men den tenkte løsningen ble svært kostbar, noe vi mente var vanskelig å forsvare overfor styret vårt, spesielt siden flere selskaper nylig hadde implementert nye ERP-systemer.” Da ble DENSIQ kontaktet av Lucas Carette fra BrightAnalytics Sverige. Skoglund fortsetter: “Dette var en telefonkontakt, sent på våren 2021. Løsningen fra BrightAnalytics viste seg å være perfekt. Jeg gikk til kontrolløren min, Johan, og sa: ‘Jeg tror jeg har funnet den hellige gral’! “.

Etter noen nettdemonstrasjoner bestemte DENSIQ seg for å signere en avtale med BrightAnalytics. Årsakene til avgjørelsen deres er åpenbare. Skoglund: «I utgangspunktet er BrightAnalytics en «kobling», et lag på toppen av hver ERP i våre forskjellige selskaper.” Ehlinger fortsetter: “Det gjør det enkelt å trekke ut data i en enhetlig plattform. Den tilbyr sin egen løsning for å lage et datavarehus. Det er som om alle våre selskaper hadde samme ERP-system.” Ifølge DENSIQ er fordelene mange: enkelhet, brukervennlighet, pris/verdi for pengene, enkel og rask installasjon og stabilitet.

Verdifull innsikt

Installasjonen av BrightAnalytics var tilsynelatende et “stykke kake”. Ehlinger: «Det meste av arbeidet ble tatt hånd om av BrightAnalytics-teamet. Knapt én måned etter signering av avtalen var BrightAnalytics i gang. Ikke mer enn noen timer med trening var nødvendig for å få alle til å bruke systemet. Skoglund: “Selv vår administrerende direktør, selv om han ikke er en finansmann, leker nå med våre økonomiske data. Det lar ham få verdifull ny innsikt.”

Siden utrullingen av BrightAnalytics kun dateres tilbake fra sommeren 2021, er ikke alle funksjonene installert eller brukt. Skoglund: “Vi vokser ved å kjøpe nye selskaper. Et neste skritt blir å installere BrightAnalytics ved våre nye oppkjøp.” Deretter vil budsjettering og prognoser være på BrightAnalytics-menyen. Både Skoglund og Ehlinger ser frem til det: “Vi er sikre på suksessen til samarbeidet vårt med BrightAnalytics. Vi er svensker, vet du: vi stoler på folk til de beviser det motsatte. BrightAnalytics har bevist at vi har rett.”

logo flower

Fordelene med BrightAnalytics ifølge DENSIQ:

  • En enkelt versjon av sannheten
  • Alle snakker samme økonomiske språk
  • Enkelt, brukervennlig og lettvint
  • Verdi for pengene dine
  • Rask og stabil installasjon

Lurer du på hva BrightAnalytics kan bety for deg?

Densiq logo

Om DENSIQ

Svenske DENSIQ er markedsleder som tilbyr totalløsninger innen tetningsteknologi til hovedsakelig den nordiske prosessindustrien. Det tilbyr et bredt utvalg av tetningsprodukter, samt tjenester og prosjektering. De har rundt 150 ansatte med kontorer og kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland, og også Liechtenstein og Østerrike, og en omsetning på rundt 300 millioner SEK.