Få tilgang til tallene når du vil, uten å måtte plage finansdirektøren

-Mario Van Gasse, Partner Forsite
Forsite_testimonial_BrightAnalytics
"BrightAnalytics danner et ekstra lag på toppen av de eksisterende programvarepakkene."
- Mario Van Gasse, Partner Forsite

Modules in use

Hvordan tall gir en sterkere strategi

Som finansstrategisk rådgiver bistår Forsite selskaper blant annet med M&A og finansieringsaktiviteter. Et hendig verktøy for å overvåke og analysere tallene er BrightAnalytics. Det er en plattform som raskt kan settes opp for kunder for enkelt å skape innsikt i økonomiske og operasjonelle data.

Forsite gir råd til og bistår SMB og multinasjonale selskaper i strategiske økonomiske spørsmål og spesialiserer seg på M&A (fusjoner og oppkjøp). Kundene har ofte sterke vekstambisjoner der oppkjøp spiller en viktig rolle.

«For å sikre at denne veksten går jevnt og kontrollert, anbefaler vi BrightAnalytics. Årsaken er enkel: som en paraplyrapporteringsplattform henter og behandler den data fra de ulike eksisterende systemene. Du trenger ikke vente til en bestemt ERP- eller regnskapsprogramvare er implementert. Du kan enkelt samle inn og tolke oppdaterte tall fra ulike kilder, på tvers av beholdningene til en gruppe.»

Praktisk innsikt

Wim Folens fra Forsite har kjent BrightAnalytics siden starten. Han var pilotbruker av betaversjonen. Som finansdirektør i Accent var han på utkikk etter et mer effektivt alternativ til Excel for å gjøre tall transparente og for å tegne rapporter. «De første røttene til BrightAnalytics vokste virkelig ut av praksis. Du kan fortsatt se at: Plattformen svarer på behovene til ledelsen, uavhengig av størrelsen eller sektoren der selskapet opererer.»

Mindre tidspress

For Forsite er BrightAnalytics ikke bare et rapporteringsverktøy, men også et kontrollerende verktøy. Like etter overtakelsen er det et ideelt håndtak for ledelsen. «Ledere får et verktøy der de selv kan grave i tallene med ett klikk, samt iverksette tiltak i tide om nødvendig. De har tilgang til alle data uavhengig av andre. Det gir god oversikt og usynlig kontroll. Dessuten er det er umiddelbart mindre stress for de ansatte i økonomiavdelingen: tidspresset for å bytte regnskapspakker eller ERP-systemer er eliminert.»

Enkelhet for startups og multinasjonale selskaper

Wim opprettet Forsite sammen med Mario Van Gasse og Dries Bossuyt. Kundene deres er mellomstore og store selskaper, men også startups som fortsatt finjusterer organisasjonen sin. Mario Van Gasse: «Jo høyere antall ulike selskaper, forretningsenheter, avslutningsdatoer og regnskapssystemer, jo større merverdi har BrightAnalytics. Det samler store og små systemer for entydig og enkel rapportering.»

Kompatibel med all programvare

Tilfellene der Forsite presenterer BrightAnalytics er forskjellige. De har én ting til felles: implementeringen er alltid rask. Wim Folens: «Det er nettopp fordi forskjellige regnskapssystemer ikke må migreres først. BrightAnalytics danner et ekstra lag på toppen av de eksisterende programvarepakkene. Den henter riktige, oppdaterte data fra forskjellige steder og kompilerer dem til klare rapporter.»

Ubegrensede muligheter

Mario Van Gasse: «Det største komplimentet til BrightAnalytics er at kundene våre fortsetter å bruke plattformen.» Hvorvidt selskapene får mest mulig ut av det avhenger i stor grad av innspillene. «Hvis et selskap holder styr på alt etter sted eller sted og på et detaljert nivå, er rapporterings- og sammenligningsmulighetene ubegrensede.»

Fokus på M&A

Med fokus på M&A ønsker Forsite å profilere seg enda sterkere i årene som kommer. «BrightAnalytics kan også ha stor verdi for våre ambisiøse kunder. Plattformen er et sterkt grunnlag for dem å bygge videre på, spesielt for selskaper i full ekspansjon. Vi tror på systemet 100 prosent og ser fordelene hver dag,» avslutter Wim og Mario.

logo flower

De voordelen van BrightAnalytics volgens Forsite:

  • Raskere respons ved M&A eller private investeringer
  • Enkel å bruke og tolke
  • Mindre press på ansatte i en kjøps- og byggeprosess
  • Automatisk oversikt over data fra ulike systemer

Lurer du på hva BrightAnalytics kan bety for deg?