I BrightAnalytics er filtreringen raskt, og du kan se resultatene med et øyeblikk.

-Hans Hoskens, økonomidirektør
"Vanligvis brukes mye tid og krefter på finansiell rapportering og mindre på å analysere data. Med BrightAnalytics er nøyaktig det motsatte mulig."
- Hans Hoskens, økonomidirektør

Modules in use

VanRoey.be gjør BrightAnalytics til en foretrukket partner

IT-tjenesteleverandøren VanRoey.be foretrekker å jobbe med foretrukne partnere for infrastrukturen og applikasjonene de tilbyr sine kunder. BrightAnalytics har nylig blitt en av disse partnerne. Spesielt for kunder som leter etter et verktøy for finansiell rapportering og kontroll.

“Som en IT-tjenesteleverandør støtter vi våre kunder – typisk mellomstore B2B-selskaper med omtrent 25 til 5000 databrukere – med infrastruktur og applikasjoner,” sa forretningsleder Pat Van Roey. “Vi jobber med et utvalgt antall leverandører for dette.”

Under diskusjoner med kunder fastslo forretningsenheten Business Solutions hos VanRoey.be at mange selskaper trengte en mer avansert løsning for sin økonomiske rapportering. Etter omfattende markedsundersøkelser ble BrightAnalytics valgt”

Uten IT-engasjement

– Det er flere årsaker til dette, forklarer økonomidirektør Hans Hoskens. “BrightAnalytics går ett skritt lenger enn andre BI-verktøy. “Det er ikke bare et finansiell rapporteringsverktøy, men også et styringsverktøy. Driftsansatte i økonomiavdelingen kan sette det opp og administrere selv uten behov for inngripen fra en IT-spesialist», fortsetter Hans.

– Vi tror det er avgjørende. Vanligvis brukes mye tid og krefter på regnskapet og mindre på å analysere dataene. Men det burde være omvendt: Dataene må komme ut veldig raskt, slik at du kan komme i gang med tallene. Bright overgår til og med våre forventninger i den forbindelse.»

Med et blikk

Siden VanRoey.be ikke liker å anbefale noe til kunder uten også å jobbe med det selv, ble BrightAnalytics også implementert hos IT-tjenesteleverandøren. Hovedbegrunnelsen var innføring av analytisk regnskap, hvor overhead måtte allokeres til de ulike forretningsenhetene. – I BrightAnalytics kan vi sette allokeringsnøkler i bakgrunnen slik at disse kostnadene i rapportene automatisk fordeles på tvers av forretningsenhetene, sier Hans.

“Vi pleide å stole på Excel for dette, hvor feil raskt kan snike seg inn i formler og du må jobbe med flere ark. I BrightAnalytics er filtreringen rask, og etterpå kan du se resultatene med et blikk. Det sparer tid, det er brukervennlig og det lar oss jobbe raskt.»

Ingen ekstra kostnader for tilpasning

I mellomtiden fortsetter VanRoey.be også å tilby andre BI til kunder. “For eksempel, for produktivitetsrapportering, som viser hvem som har jobbet hvor mange timer på hvilket prosjekt, er Power BI et flott verktøy, som også er fritt tilgjengelig for alle,” sier Pat. “Men filtrering på analytisk nivå er vanskelig. Og hvis du vil jobbe med fordelingsnøkler for å gjøre en korrekt analyse av tallene, kreves det ofte tilpasning. I slike tilfeller er BrightAnalytics et bedre alternativ.”

logo flower

Fördelarna med BrightAnalytics enligt VanRoey.be:

  • Finansiell rapportering och kontrollverktyg
  • Ingen IT-insats krävs
  • Användarvänligt system
  • Enorma tidsbesparingar

Nyfiken på vad BrightAnalytics kan göra för dig?