Vakre grafer - jeg kan se rett gjennom det. Jeg synes det er mye viktigere at grunnlaget er riktig.

-Jean-Paul Verdult, Finansdirektør
"De forstår oss, tenker med oss, er åpne for våre ideer og er, som oss, dynamiske. Jeg liker den måten å jobbe på."
- Jean-Paul Verdult, Finansdirektør

Modules in use

Dynamisk selskap, ditto rapporteringsverktøy

Med rundt 30 års forretningserfaring til gode – hvorav 20 år har vært innen regnskap – satte Jean-Paul Verdult umiddelbart listen høyt da han tiltrådte stillingen som finansdirektør i Magnum Heating Group i Nederland. En av de første utfordringene han tok på seg med stor entusiasme var å finne et dynamisk finansiell rapporteringsverktøy for selskapet. Og det gjorde han: hos BrightAnalytics.

«I min karriere har jeg sett mange økonomiske og administrative programvarepakker komme og gå», begynner Jean-Paul. “De selges alltid vakkert, men når du begynner å jobbe med dem, støter du fort på hindringer. Vakre grafer: Jeg kan se rett gjennom det. Jeg synes det er mye viktigere at grunnlaget er forsvarlig. Så da vi kom i kontakt med BrightAnalytics – basert på råd fra aksjonæren vår – ga jeg dem løpe for pengene.”

Tid for automatisering

Da hadde Magnum Heating Group vokst til en dynamisk organisasjon med flere nasjonale og internasjonale aksjeselskaper, et handelsselskap og en fabrikk. Behovet for et effektivt, dynamisk rapporteringsverktøy var stort. Dette ble nok en gang bevist da selskapet ble kjøpt opp av investeringsselskapet Smile. “Inntil da hadde vi nøyet oss med Excel, Speedbooks og en selvbygd rapporteringsmodell. Det var imidlertid ikke lenger tilstrekkelig, nå som vi ønsket å kunne se de økonomiske dataene fra ulike vinkler, og stadig vokste. i volum og antall enheter.”

Jean-Paul ønsket å kunne se hva som skjedde i selskapet hans med ett billedlig knappetrykk. Og det bør ikke begrenses til innsikt i resultat, tap, resultat og balanse. “Det var på tide med en automatisert, dynamisk og tidseffektiv pakke. En pakke der vi enkelt kunne integrere nye selskaper og som vi kunne fjernovervåke hvordan et selskap hadde det økonomisk, på samme måte som vi gjorde for vårt morselskap. overtakelsen la vi merke til at banken og aksjonæren også stilte spørsmål.”

Skreddersydd likviditetsprognose

Jean-Paul fant det han lette etter hos BrightAnalytics. “Da vi møttes og de kom for å introdusere verktøyet, la jeg merke til at det ikke bare var en selger som satt overfor meg, men en som ble farget inn i ullen. Og det er et godt utgangspunkt å ta utgangspunkt i. De viste hva som var mulig, spurte om hva vi trengte, og gikk i dybden på spørsmålene mine.”

I mellomtiden er det bevist at han tok et riktig valg, sier han. “Vi måtte selvfølgelig jobbe med det selv. Det er ingen brukermanual med verktøyet. BrightAnalytics motiverer oss til å bare gjøre det, er tilgjengelig når vi har spørsmål, og tenker gjerne sammen med oss, avhengig av våre behov. ” På forespørsel fra Jean-Paul ble det derfor utarbeidet en detaljert likviditetsprognose. “Jeg hadde en gang bygget en selv i Excel. BrightAnalytics har rekonstruert den, med utgangspunkt i dataene i Exact. Dette viser at de forstår oss, tenker med oss, er åpne for ideene våre og er dynamiske, i likhet med oss. Jeg opplever at en utmerket måte å jobbe på.”

Koronakonsultasjon

Denne likviditetsprognosen fremstår som enda viktigere i dag enn noen gang, nå som andre regler gjelder i koronatiden. “Ingen vet hva som kommer til å skje, og det er mye usikkerhet. Alt handler om overlevelse. I disse dager handler det mye mindre om resultatet og balansen, og mye mer om vår likviditet og debitorer. Så det er fint å ha et system som lar deg hente den slags data veldig enkelt. Ikke bare for oss, men også for banken, som vil vite hvordan vi har det, og for aksjonærene våre, som vi plutselig har ukentlige møter med.”

Jean-Paul legger til at administrerende direktør og ledergruppen også er veldig fornøyd med ankomsten til BrightAnalytics. “De ser naturligvis på tallene på en helt annen måte enn meg. De venter ikke på overflødig ballast, men vil ofte se nøkkeltall, omsetningsutvikling, bruttomarginer og så videre. Enkelt forklart, og med vakre bilder og grafer. Og de er også veldig fornøyde med BrightAnalytics-rapporteringsverktøyet.”

logo flower

Fordelene med BrightAnalytics ifølge Magnum Heating Group:

  • Dynamisk verktøy som beveger seg med virksomheten din
  • Flott tidsbesparelse
  • Team som tenker med og er åpne for våre ideer
  • Ikke bare vakker, men dyp kvalitet

Lurer du på hva BrightAnalytics kan bety for deg?