1c:enterprise logo
Let’s get you up and running with data from 1C:Enterprise

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

1C:Enterprise

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra 1C:Enterprise helles inn i klare og interaktive dashboards, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. Alle dine økonomiske rapporter er umiddelbart tilgjengelige i BrightAnalytics:

Og så mye mer!

Om 1C:Enterprise

1C:Enterprise er en utviklingsplattform designet av 1C Company som gir nøkkelferdig infrastruktur og verktøy for rask utvikling av forretningsapplikasjoner. Selskapet, 1C Company, er en uavhengig programvareutvikler for bedrifter som spesialiserer seg på programvareutvikling, distribusjon, publisering og støtte.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper stadig flere! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så setter vi i gang med en gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo