SDP-logo
Let’s get you up and running with data from SDP

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

SDP

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i organisasjonens økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra SDP og ethvert regnskaps-, ERP- eller CRM-system til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter, og skaper et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Dette gir deg en komplett 360° oversikt over organisasjonens ytelse, både økonomiske og operasjonelle KPIer kan nås når som helst og når som helst.

I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om SDP

SDP er et flamsk IT-selskap som utvikler programvare for nisje-sektorer som programvare for detaljhandel, engroshandel, applikasjoner, nettsider, nettbutikk og personalplanlegging, og tilbyr modulære regnskapspakker og ERP-programvare.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen