BrightAnalytics feirer femårsjubileum med åpning av nederlandsk kontor.

VOKA – Fordi mange nederlandske kunder banket på døren, bestemte partnerne seg for å åpne et kontor i Rotterdam.

Å kunne konsultere de nyeste økonomiske og operasjonelle tallene på et øyeblikk er svært nyttig for finansdirektører, administrerende direktører og andre interessenter i et selskap. Det er en av grunnene til utvidelsen av BrightAnalytics, som utviklet en programvareplattform for dette formålet. Siden mange nederlandske kunder banket på døren, bestemte partnerne Lode Bogaert, Merijn Demuynck og Olivier Seynhaeve seg for å åpne et kontor i Rotterdam.

“Vi ønsker å fortsette å snakke markedets språk.”
Lode Bogaert, Merijn Demuynck og Olivier Seynhaeve, grunnleggere

De 3 partnerne har alle en profesjonell fortid hos Accent Jobs, hvor de spontant kjente på gründerfeilen. For 7 år siden tok de steget. «Vi jobbet først som konsulenter i 2 år», presiserer Lode Bogaert. “Det ga oss en sjanse til å få en følelse av markedet og vite hva som foregikk. Vi merket at det var stor etterspørsel blant mellomstore bedrifter etter en effektiv plattform for ledelsesrapportering. I 2014 lanserte vi det under navnet BrightAnalytics.

Bedriftens resultatstyring

Et tull, viste det seg. “Med løsningen vår sikter vi egentlig ikke mot forretningsanalytikere, som jobber med business intelligence-verktøy for ad hoc-rapportering. Systemet vårt er først og fremst egnet for ‘corporate performance management’, som vi betjener sluttbrukere med (administrerende direktører, finansdirektører). , filialledere osv.). Det er en svært brukervennlig plattform, fri for enhver kompleksitet, som faktisk kan konsulteres av alle med visse fullmakter og som egner seg godt til å sjekke i hvilken grad et selskap oppnår sine KPIer”, Merijn Demuynck legger til.

Fortsett å lese? Det kan du gjøre her .

 

Kilde: Voka Entreprenører, 30.10.2019