BrightAnalytics for det andre året i en serie gjennomgått for Deloitte's Technology Fast 50

Også dette året i BrightAnalytics har fantastiske nyheter som er utviklet for selskapets firma er for Deloittes 2021 Technology Fast 50-kamp!

De finalistene og nominerte får 25. november 2021, og rangeringen er gitt på basis av prosentuell omsettingsvekst i løpet av de siste 4 årene. “Denne nominasjonen er en fantastisk erkenning for BrightAnalytics å planlegge våre ambisjoner og fremtidig mer enn noen gang under.” forteller de stichters Lode Bogaert, Merijn Demuynck og Olivier Seynhaeve. Fremtiden er lys!

Neste år har Deloitte BrightAnalytics-røret med en vakker 36e plass i listen med raske støttespillere på området for teknologi i Technology Fast 50-wedstrijd. Toen viel de eer van de overwinning endelig te beurt aan proUnity.

“Vi er alle i skyene med denne nominasjonen og fortsett på nytt til de 50 store teknologibedriftene i Belgia som er med. Vi er sikre på at BrightAnalytics har nøkkelen til fremtidens teknologi. Rapportering er ikke lenger “kjedelig og forvirrende”, ønsker BrightAnalytics-plattformen automatisert et stort stykke arbeid. I tillegg er det noen nyttige innsikter om bedrifter som hjelper deg med å vokse. Denne nominasjonen bekrefter også andre midler i en rask vekst av vårt produkt.

“Når de tidligere startet i Nederland, ble i februar også en Zweedse enhet i Stockholm startet opp for å nå Skandinavien.
Lode Bogaert, Merijn Demuynck og Olivier Seynhaeve, grunnleggere

Flott erkenning

BrightAnalytics måtte ha 7 visninger i dette året, og det er ikke mer tid til å feire! For oss er dette en vakker erkenning og formt en vakker weerspeiling fra våre team, men også for å øke ambisjonene og fremtidsplanen. I tillegg til den tidligere oppstarten i Nederland, ble i februar en Zweedse enhet i Stockholm startet opp for å nå Skandinavien. Når ambisjonene ikke stopper, er det mange fremtidsplaner som venter på BrightAnalytics.

Fremtiden din er bare så lys som sinnet ditt er åpent

BrightAnalytics er en Roeselaarse oppskalering som en online plattform for konsoliderte rapportering av finansielle og operasjonelle tall utviklet. Programvaren samler data og kobler sammen med mer enn 100 forskjellige programvarepakker som er klare, intuitive ledelsesrapporter med klare finansielle innsyn. Så får du klare data for målrettede beslutninger innen salg, kontanter, markedsføring og så mye mer.

De tre oprichters, Olivier Seynhaeve, Merijn Demuynck og Lode Bogaert fulgte sammen i rådgivning og i 2014 ble BrightAnalytics ut av en konsulentoppdrag. I dag er BrightAnalytics ikke enkelt aktiv i België, men har de West-Vlaamse fintech også de grensene overgestoken til Nederland og nylig også Skandinavien. En logisk vekst av selskapet.