Forretningsanalyse som en iPad

Start-up B-Bright lanserer egen programvare for SMB.
“Skal vi gjøre noe sammen?” Det er spørsmålet som varslet starten på B-Bright for mer enn to år siden.

“Skal vi påta oss sammen?” Det er spørsmålet om to år siden start inluidde av B-Bright. De Pittemse programvare oppstart av tre ex-collega’s telt dag fire ansatte og vil så raskt mulig å kjøpe 1 million euro omset rundt.

“For rapportering eksisterer tusenvis av pakker, men ingen enkel plattform kombinerer operasjonelle finansielle rapporter med data fra CRM-systemet til bokholderpakken på en brukervennlig måte.”
Olivier Seynhaeve, medgründer

Merijn Demuynck (32), Lode Bogaert (31) og Olivier Seynhaeve (32) var to år siden noen kollegaer ved Accent Interim. Merijn og Olivier vokser som programvareutviklere, forretnings- og finansanalytiker. Tot het begon te kriebelen. «Vi hadde også et mål for en egen sak å starte, men ved aksentordet ble gestimulert om handlingen, forteller Lode. B-Bright ble født, og hadde også ingen forretningsplan, enkel å overbevise som hadde tre kunnskaper i huset om noe som kan gjøres.

Tilgjengelig leverer B-Bright konsulenttjenester og webutvikling, men på vei finner du en vei på markedet. “For rapportering eksisterer tusenvis av pakker, men ingen enkel plattform kombinerte operasjonelle finansielle rapporter med data fra CRM-systemet til bokholderpakken på en brukervennlig måte.” BrightAnalytics ble født. Bruksgemak og kraftfulle analyser står sentralt. «Det er vanskelig å legge ut hva vi gjør nøyaktig. Jeg sammenligner det gjerne med en iPad. Når du skriver, ser du velen raar op, for å se og bruke. Da er alt tydelig. BrightAnalytics er det samme”, aldus Merijn.

BrightAnalytics gir innsyn i data. Programvaren breider seg også ut. «Vi har ventet på å lede gjennom markedet. Hva er de spørsmål og noden av våre kunder? Det er grunnlaget for vår programvare.” Det er raskt mulig å kjøpe 1 million omsetning er ambisjonen.

 

Bron: Uzino / Unizo West-Vlaanderen, 25. februar 2015