Programvareplattformen BrightAnalytics flytter til Nederland

TRENDER – Fintech-selskapet har vokst ut av oppstartsfasen og begynner sin internasjonale vekst i Nederland.

Programvareplattformen til BrightAnalytics fra Vest-Flandern kobler økonomiske data til et selskap til driftsdata. Fintech-selskapet har vokst ut av oppstartsfasen og begynner sin internasjonale vekst i Nederland. “Fram til begynnelsen av dette året ventet vi bare på at telefonen vår skulle ringe.”

Mens de fleste unge teknologiselskaper bruker år på å bli lønnsomme, var BrightAnalytics, grunnlagt i 2014, umiddelbart selvopprettholdende. Mens mange gründere i oppstartsfasen etterlyser veiledning av akseleratorer, klarer de tre gründerne av fintech-selskapet seg selv. Mens flertallet av start-ups oppsøker hverandre og etablerer seg i storbyene, opererer BrightAnalytics fra Hooglede, ikke langt fra Roeselare.

“Finansielle og operasjonelle data vokser mer og mer sammen. Det er bedre å administrere dem sammen.”
Jürgen Ingels, styreleder BrightAnalytics

BrightAnalytics går mot en omsetning på 2 millioner euro i år, men er bare i begynnelsen av sin internasjonalisering. “Fram til begynnelsen av dette året ventet vi bare på at telefonen vår skulle ringe. Kunder hentet inn nye kunder,” sier Merijn Demuynck. “Oppstartsfasen er bak oss, vi går nå inn i vekstfasen.”

BrightAnalytics flytter derfor til utlandet. Nederland er første stopp. “Vi hadde allerede nederlandske kunder, men de hadde blåst inn ved en tilfeldighet,” sier Bogaert. “Nå blir det en skikkelig lansering. Vi skal være proaktive i markedet.”

Fortsett å lese? Du finner hele artikkelen her .

 

Kilde: Trends magazine, 19/09/2019