10 tips for å digitalisere økonomiavdelingen din

Piramides production control analysis

Oppnå fremragende finansiell automatisering

Bytt fokus fra manuell inntasting og kontroll til analyse og innsikt.

Økonomiteam bruker ofte for mye tid på manuelle handlinger og kontroller, på bekostning av analyser. Som fintech-selskap er vår misjon å skifte fokus.

Automatisering eliminerer mange manuelle input og repeterende kontroller. Tiden som frigjøres skaper nye muligheter for økonomiteamet.

10 tips om din finansavdeling som skal digitalisere

Via dette skjemaet gir du gjerne en oversikt over byggestenene som din finansavdeling kan hjelpe deg med å digitalisere.

Geautomatisert ledelsesrapportering med BrightAnalytics

1. Regnskapsprogramvare

Den grunnleggende finansieringen av en finansiell avdeling er en presterende bokholderpakke. Analytisk fordeling av kostnadssteder og kostnadsenheter er undertussen en standard funksjonalitet. Viktig er også muligheten for din bokholdprogramvare som kan integreres med andre verktøy. Som et cloud finance-system har, kan du nyte automatiske oppdateringer uten nedetid. Vedkommende fordeler er de kostnadseffektive og out-of-the-box pålitelige integreringsmuligheter via API.

2. Bankintegrasjon

Det daglige utlezen av banktjenester og automatiske punkter obv. de strukturerte meddelingene leverer en vakker tid i den daglige bokføringen.

Betalingen via en integrering fra din genererte bokholdspakke, sørger for at kjøpsfakturaen din er tilgjengelig.

3. Optisk tegngjenkjenning

OCR-teknologi blir brukt for kjøp av en stor del av manuell datainngang for å automatisere. Deretter blir denne informasjonen bokført i finansapplikasjonen. Slanke systemer gjør også bruk av Machine Learning for en korrekt bestilling for oppsett. Du finner Pareto-prinsippet i din bakside og gir deg utrullingen først når du søker etter 20 % leverandørene for det største volumet for å sørge for.

4. E-faktura

E-faktor (EDI-faktor) inneholder alle data i strukturert informasjon slik at OCR ikke er nødvendig. De dataene kan sendes direkte for bestilling til arbeidsflyten til ERP- eller bokholdsystemet. Dessuten er det mulig med ekstra automatiske kontroller. Se på valg av verktøyet hvilke forhåndskonfigurerte koblinger som finnes og hvilke leverandører som er enkle, raske, feil og med minimale kostnader som kan aktiveres.

Den digitale sendingen av fakta er lik med et kostnadseffektivt tilbud.

5. Arbeidsstyrke utgiftsstyring

Mobile verktøy gir dine ansatte muligheten for for eksempel bilder som tar med deg reisen på kostnad. Hun ledere kan deretter raskt og enkelt erklære. ved hjelp av disse verktøyene er betalingen av onkosten ikke lenger en manuell oppgave i din finansavdeling.

6. Arbeidsflyt

Arbeidsflyt for anskaffelse av bestillingsavtale, sørger for at den korrekte informasjonen automatisk tømmes for riktig person innen selskapet for godkjenning. Ved mottak av varer blir de kostbare sidene synlige i bokføringen. Når du mottar faktuelle treff med ordrebekreftelsen, blir denne automatiske bokføringen i bokføringen.. I denne prosessen kommer finansteamet ikke mellom.

7. Automatisert gjeld jage & risikoanalyse

Det kreves ofte en mannlig intervensjon. Toch kan automatisk genererte betalingsherinnering i kombinasjon med en inschatting av betalingsrisico og hjelpe deg med å kjøpe en koren å skille.

8. Konsolidering

Heel wat consolidatieboekingen kan automatisk genereres. Denk aan het books van de første consolidatieverschillen (goodwill of badwill), elimineren av intercompany kosten- og inntekter, vorderingen og skulden …

I tillegg kan systemet hjelpe deg med å forsone dine egne krefter, kontrollere interessen, beregne den latente belastningen…

9. 360°-rapportering

Som neste generasjons CFO er du spesielt opptatt med å analysere og oppnå innsyn som hjelper deg å forbedre bedriftens ytelse. Når vi ikke bare ser på bokholdsinformasjon, men også ERP-data integreres, får vi en 360°-visning med all driftsinformasjon og KPIs sentraliserte. Ved å sentralisere taler hele ledelsen på samme språk. Denne rapporteringsplattformen med ‘én enkelt versjon av sannheten’ genererer omfattende rapporter og dashboards som er tilgjengelige for alle interessenter i skyen.

10. Prognoser og forretningsplanlegging

Planen er mer og oppsett av et regneark. Creëer forretningsscenarios basis for dine finansielle og operasjonelle data og se kontanteffekten av hver sak.

Nå har du alle byggestener om din finansavdeling for å automatisere, kan du gjøre slag. Vermijd manuell input og repeterende kontroller med automatisering og wijd mer tid til analyse og innsyn. Hvordan lage en finansavdeling klar for fremtiden.

På samme nivå som rapportering tilbyr BrightAnalytics en løsning som gjør at du får en 360° oversikt over din organisasjon. Vil du vite mer om vår løsning? Skriv en frittstående for én av våre webinarer for en demo .