Våre ansatte ser virkningen av beslutninger. Dette gjør dem mer involvert.

-Vanessa Wouters, økonomisjef
Synergie_Belgia_Testimonial_BrightAnalytics
"BrightAnalytics gir oss innsikt i vår avkastning og kostnadskontroll når som helst."
- Vanessa Wouters, økonomisjef

Modules in use

Mer involvering gjennom tilgjengelig rapportering

Fra SMB til stor aktør: HR-tjenesteleverandør Synergie er i full fart. For å holde veksten håndterbar, oppstår behovet for enklere og mer effektive forretningsprosesser. Inntil for noen år siden ble alle økonomiske tall og rapporter behandlet manuelt. Innføringen av BrightAnalytics gjør at i tillegg til ledelsen, har alle ansatte nå innsyn i resultatene til enhver tid. På denne måten kan de umiddelbart se virkningen av en beslutning, noe som øker deres engasjement betraktelig.

På omtrent 10 år steg Synergie Belgiums omsetning fra 86 til 277 millioner euro, med rundt 400 fast ansatte fordelt på 85 kontorer i Belgia. “De siste årene har vi endret oss fra en SMB til en stor aktør. Enkle prosesser og rask rapportering er viktigere enn noen gang”, sier prosjektleder IT Filip Steyaert.

Farvel manuelt arbeid

Synergies ledergruppe valgte BrightAnalytics som sitt økonomiske verktøy for en del år siden. “Kvartalstall, prognoser, budsjetter: alt er der inne. Vi har innsikt i avkastning og kostnadskontroll til enhver tid, inkludert i forhold til tidligere år eller kvartaler. Enten det er på et høyt nivå eller i detalj, kan vi zoome inn på spesifikke varer med et enkelt klikk», høres det ut som.

Det var annerledes en gang. Økonomisjef Vanessa Wouters vet hva hun snakker om: «Selvfølgelig hadde vi også de tallene i det gamle systemet, men da måtte jeg forberede og eksportere alt manuelt. Nå har lederne selv tilgang til alle rapporter til enhver tid. Og de kan gjøre det både på nasjonalt nivå og per region, kontor eller for én spesifikk kunde. Det sparer mange spørsmål, e-poster og tid.

Se virkningen umiddelbart

BrightAnalytics gjør mye mer enn bare å gi ledelsen innsiktsfulle tall. Siden i fjor har også distriktslederne, kontorsjefene og alle konsulentene på kontorene tilgang til driftsrapporteringen. Daglige aktiviteter sammenlignes med mål og budsjetter. Og du kan velge å gjøre dette per år, per kvartal eller per måned.

– Dette gjør at kontorsjefen kan jobbe med teamet, og regionsjefen på tur med kontorsjefene, sier Filip. “Våre ansatte ser nå virkningen av beslutninger. Dette gjør dem mer involverte, kostnadsbevisste og ansvarlige. De kan fokusere bedre og jobbe mer resultatorientert. BrightAnalytics gir den merverdien.”

Rask respons på endring

Hvis noe i rapporteringen viser seg å være mindre gjennomførbart for den ene eller andre avdelingen, vil BrightAnalytics raskt komme med en løsning, ifølge Filip. “Vi jobber godt sammen. Spesialistene hos BrightAnalytics kommer fra virksomheten, det kan du føle. Dessuten kjenner de verktøyet sitt veldig godt. Justeringer gjøres på kort tid. Det er ingen grunn til å vente i flere uker. Sammen med BrightAnalytics, vi kan derfor reagere veldig raskt på endringer i vår sektor», avslutter Filip.

Lurer du på hva BrightAnalytics kan gjøre for deg?

logo flower

Fordelene med BrightAnalytics ifølge Synergie:

  • Alle har til enhver tid innsikt i resultatene
  • Enkel og rask rapportering
  • Med ett klikk kan du zoome inn på spesifikke innlegg
  • Påfør filtre enkelt og effektivt
  • Alle ser umiddelbart virkningen av beslutninger